katrina115
Potrójna Mama
Misia - dla Kubuli również wszystkiego naj, naj i dużo zdrówka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

..nie nawidze tych choróbsk, żadne specyfiki nie pomagają, a do lekarza nie mam siły jechać, bo nawet nie mam kiedy....wyjęczałam się

Toż to kawał chłopa już! :-) uściski dla Kubuli! 

zaczyna mieć jakieś jazdy, że jej nie doceniamy, że lepiej jakby zostawała z Kacprem raz na dwa tygodnie, że wszyscy jej mówili, że nie ma co się tak angażować w opiekę na wnukiem... Nie wiem czy wstała lewą nogą, czy to a propos czegoś, rano nie miałam czasu (ani ochoty) z nią na ten temat dyskutować, powiedziałam, że pogadamy po południu, ale dzień mi schrzaniła, bo teraz siedzę i się zastanawiam czym mogłam jej sprawić przykrość ... ehhh... 
, 10 m śniegu? ja mam pod chałupą metrowe zaspy, ale fakt..ileż można, już się chce rzygać..
, może to jakos na spokojnie wyjaśnicie, może to jakas pierdoła rzeczywiście, niezrozumienie...wyślij mi te Żółte Dni, chociaż ostatnio kompletnie nie mam sił na czytanie, zatrzymałam się w połowie 2 tomu Greya...ale może się jakoś ogarnę
wczoraj na zmianę sypało śniegiem i deszczem z przewagą śniegu. Ulice są mokre, leży śnieżna chlapa na chodnikach i jest mało fajnie. Niech już ta wiosna przyjdzie!
Mia niech rośnie zdrowo a Kubulek grzecznie
buziaki od ciotki Anki
no i Paweł jej ostatnio powiedział, żeby nie podlewała kwiatów, bo on potem też podlewa i zaczęły gnić... a tak jak tylko on podlewa to wie kiedy i ile.