reklama

Ciąża po 40

Flo dzieki.. wiesz ja co jakis czas sobie obiecuje, ze bede pila siemie a zaraz o tym zapominam.
Zaraz sobie zrobie jako, ze rano mi przypomnialas;)

W nocy wstalam robic mleko i dostalam tak silnego bolu zoladka ze sie zwinelam... przeszlo jak sie polozylam, matko mam nadzieje ze to JUZ nie wrzody :(
Sorry, ze tu tak marudze, juz nie bede.

reklama
hełoł...
Kubula spał godzin 13 z krótką przerwą na flaszkę soczku a ja na tylko 10 :-D
Świat wygląda inaczej po takiej ilości snu :-D
Ollena trzymaj dietę - tak jak pisała Katrina - warzywa gotowane, mięso delikatne i chude, ryby gotowane i też chude. Bo u Ciebie problemem jest chyba brak konsekwencji w diecie - lepiej sie czujesz to hulaj duszo...
Idę jeździć ijo ijo czyli wozem strażackim bo ijo to wszelkie karetki, policje - wrryy to autka normalne :-D

Ollena, Majuska - dużo zdrowia dziewczyny! Majuska, własnie mówili, że u Was dziś słonecznie, ale nawet do -20st:szok: trzymajcie się ciepło!
Florentynka - Maksio jest boski, coraz bardziej podobny do Ciebie! :-) zdjęcie z ogrodu - rewelacja :-) tak się własnie zastanawiałam jak rozwiążecie kwestię dostępu do płyt :-D

Dziewczyny czytające Greya - i jak Wam się podoba?
Ja wczoraj zaczęłam Osiemdziesiąt dni żółtych - Vina Jackson - Lubimy Czytać - na fali Greya powstało mnóstwo thrillerów erotycznych i to jeden z nich :tak: czyta się całkiem nieźle - główna bohaterka wzbudza większą sympatię niż "rany julek" Anastasia z Greya... :wściekła/y:
Mam w pdf lub w mobi na kindla jak sobie ktoś życzy mogę przesłać ;-)

:sorry2: dooglądałam foty :-D
Flo ... u nas to jest z książkami, płyty nam się mieszczą w szufladach i generalnie poza zasięgiem a ksiażki sobie stały - teraz też stoją i leżą i spadają :-D
Dzieciaki boskie no i co raz większe :-D
Kubula jest wyższy od stołu co tez nieco komplikuje nam życie :-D

Andzike erotykow nie chce ale masz moze jeszcze cos fajnego na pdf?

Co do diety to mowie mm, ze mialam bole w nocy i moze byc po tlustej rybie i nabiale to sie drze, ze wymyslam ze jak stara baba ze on tez ma wrzody (tak, on wszystko ma to co ja i jeszcze wiecej) a nie narzeka i nie wymysla diet. Skad wie, ze ma wrzody? bo przeciez zawsze zyga jak za duzo wypije i poza tym wszyscy w jego rodzinie maja... (!!). Ja ostatnio 2 razy dziennie srednio stwierdzam, ze on ma chyba 15 lat..

Ollena ucałuj Mijkę z okazjii 10 miesięcy:-).Marsa opluj:tak:.;-).Flo Maksiu to na zgrabne chłopięcie rośnie:-DU nas nocka jakaś kijowa Amelka pojekuje ,a ja się wtedy przebudzam przez co jestem niewyspana:eek:

Witajcie niedzielnie.

My znowu zaczęliśmy niedzielę o 6:25. Padłam wczoraj o 22 ale MM siedział do 1 chyba wiec samopoczucie ma raczej cudne ;-)

Słoneczko świeci , czekamy na odwiedziny Dziadka i potem jedziemy na imieniny do Prababci Józefy :)

Gdyby ktoś chciał to mam :
Dean R. Koontz
Dan BROWN
Harry Potter
Stephen King

Witajcie niedzielnie

Oczywiście tak jak przewidywałam - w piątek dzieci śpiewały w "patrykowych" strojach, bez kurtek - efektem czego Alinki kuzynka juz wczoraj była chora (co za mądry i odpowiedzialny naród...).
Dziś święto Patryka, ale nie wiem czy pójdziemy oglądać paradę, bo piździ i leje.
Tacie już wczoraj złożyłam życzenia imieninowe - bo dzis jest też Zbigniewa.

Miłego dnia!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry