reklama

Ciąża po 40

reklama
Ollena no taki 2-3 latek to dalej maluszek:-):tak:A jak śp Zbysiu miał w 2 klasie nogę złamaną nadal był dla mnie moim maluszkiem albo Adaś jak sobie rozciął głowę i trzeba było jechać szyć.Może dopiero jak mieli z 13 lat przestali być dla mnie maluszkami bo osiągnęli mój wzrost:-)

Hej!
Chora jestem, ledwo siedze, wszystkie psy mi się z dziś przepisały na za tydzień, przez ten pogodowy kataklizm, to mogłam poleżeć, ale Paćka to juz pełen kosmos, chora, ząbkuje i jeszcze pleśniawki jakies jej w paszczy odkryłam...no po prostu kumulacja:wściekła/y:

Śliczne dzieciaczki na fotkch, Azula ucałuj Amelke z okazji okrągłej miesięcznicy, pięknie już staje

Idę w ślady Misi :-) Pa...

Azula, Zoyka - super te Wasze dziewczyny! Jula jak już samobieżna... Amelka też zresztą już tak pewnie bez trzymanki stoi. No i gratuluję Amelii ukończenia 10 miesięcy!
Andzike - uśmiechy Grubaska rozczulające absolutnie, a ta kokieteryjna mina... wyobrażam sobie, jakie robi wrażenie na tych blondynkach co je podrywa ;) A Owca super, że się tak daje skubać.
Ollena - współczuję, biedna Mia. Ja mam obsesję, jak muszę po coś sięgnąć to z Maksem na rękach.

Dawno się nie pokazywaliśmy, a że dziś wysyp fotek to my też, a co.
Nieodrodny syn swojego ojca - najlepiej czuje się wśród stosów płyt:
DSC_0702.jpg
mam jeszcze fotkę z wyjścia do ogrodu, ale to wrzucę na GZ

Załączniki

• DSC_0702.jpg
    DSC_0702.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 70
Ollena - może trzustka, a może to woreczek żółciowy. W każdym razie - morszczuk jest tłusty (sam w sobie) i serek wiejski też (śmietana w nim jest). Sam biały ser może by i nie zaszkodził, ale: śmietana, świeże owoce i warzywa, smażone, tłuste, czosnek daruj sobie, albo będziesz cierpieć. Jak masz to weź No-spę.

Katrina wrocilam do Ortanolu wiec bedzie dobrze.
Woreczek zostal wykluczony, zapalenie zoladka bardzo widoczne i ostre (wtedy, oby teraz nie az tak).
Owocow i warzyw dzis nie jadlam, zobaczymy jak bedzie jutro, ale narazie zostane przy gotowanych i jakims pomidorku bez skorki.

Flo ale Maks sie zmienil!!!!!!!!!!! taki dlugi jakis :-)) sliczny!

Majuska zdrowka dla Was i wspolczuje :((

reklama
Witam niedzielnie :-D
Malutka wczoraj dłużej buszowała i teraz odsypia wieczorne zabawy. Z zębami się uspokoiło więc to chyba był zwiastun tego co nas czeka w ciągu najbliższych tygodni. Zobaczymy...
Flo Maksio super, zmienił się i urósł. Wydaje mi się czy podobny jest bardzo do Ciebie???
Andzike Kacperek z owcą rewelacyjny :))
Zoyka aż wierzyć się nie chce że to malutka Jula... różowiutki cukiereczek i jaki samodzielny :)))
Ślicznie wszyscy wyglądają a czas biegnie i nie wiadomo kiedy będziemy pokazywać dzieci w mundurkach szkolnych :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry