reklama

Ciąża po 40

O, Azula widzisz! ja mysle, ze Mia jutro 10 miesiecy konczy a tu przeciez Amelka dzis! Gratulacje, piekny wiek ;-)

Dzis mm kupil swiezego morszczuka na obiad i ugrillowal na patelni...niebo w gebie!!!!!!!

A ja zjadlam teraz serek wiejski i chleb z dzemem i juz mnie brzuch boli. Chyba nabialu nie moge chwilowo :(

reklama
Ollena - jak wiesz, że masz problemy z żołądkiem i trzustką i sama piszesz, że tak Cię boli aż się zwijasz to po co obciążasz je serkiem wiejskim i chlebem z dżemem?:szok:
Ale smaku na morszczuka mi narobiłaś :-) w sumie dzięki świeżo odkrytej fascynacji mojego syna rybami będziemy je jeść jeszcze częściej :tak:

A tymczasem wiosna idzie, czas oskubać owcę:-)
Zobacz załącznik 545641Zobacz załącznik 545642

Azula -ależ Amelka cudna. Taka drobinka i pięknymi wyrazistymi oczami. Wszystkiego dla niej dobrego. Piękną ma spódniczkę - to tak na marginesie.

Olena macie patelnię grillową ? Czy jak inaczej ugrilował ?

Andzike - w pierwszym momencie myślałam z e Kacper bawi się puchatym kocykiem :)

Julka sięga juz do parapetów i do kuchennego blatu ! Ściąga wszystko..aaaa i potrafi odkręcić wodę w wannie.

A to dzisiejszy spacer

Zobacz załącznik 545651Zobacz załącznik 545652Zobacz załącznik 545653Zobacz załącznik 545654

Zoyka zazwyczaj grillujemy na balkonie ale padalo wiec na patelni grillowej wlasnie:)
Julka sliczna w tych rozowosciach ale zaloze sie, ze rozebrana na wiosne/lato bedzie jeszcze cudniejsza;-)) Zimo OUT!

Kuzwa zapomnialam pozalic sie na wlasna glupote :(
Mia dzis spadla z lozka a lozka mamy wysokie ... POlozylam ja do zmiany pampersa i na sekunde przesunelam sie zeby siegnac chusteczki. Spadla glowa w dol, uderzajac o szafke. Ogladnelismy jej glowe, zero raz i otarc. Ja ja teraz do wanny a ona ma wielka, gruba szrame na plecach :((((((
Glupota, byl placz i jej i moj po wypadku, mm krzyczal ale zaraz sie uspokoil sam stwierdzajac ze nic to nie da... Mam nauczke ze ani na sekunde..

Andzike nigdy nabial mi nie szkodzil..podczas poprzednich atakow jadlam nabial i bylo ok wiec myslalam ze teraz tez.

Kacper widze ciekawski jak Mia, za to jesli Pola poda jej lape to jest wrzask ;-)
Co do ryby to Mia wolala glosno AM, AM!!

Ostatnia edycja:
Ollena - wiem co czujesz, miałam to tydzień temu jak mi Kacper spadł z bujaczka... teraz też - nawet na sekundę, a i tak wiem, że nie upilnuję go przed wszystkimi upadkami :zawstydzona/y:

Zoyka - śliczna różowa Julka! :-)
Szira ma cierpliwość do Kacpra, ale ona uwielbia każdego kto się nią interesuje :-D Za to Nelka od razu się odsuwa - nie lubi zbytnio takiej poufałości :-)

Olena to się zdarza i takich sytuacji nie unikniesz. Julka np dzisiaj wywaliła się na chodniku twarzą w błoto.
Patelnia grrilowa się sprawdza czyli ?

Julka wypija niewyobrażalne ilosci płynów. W zasadzie non stop chodzi z kubeczkeim niekapkiem i popija.I sika. Aż papmki nei wyrabiają. To chyba zasługa zębów.
Gorączkę miała przed chwilą 38 a za 10 min juz 36,7. masakra.

Dziewczyny wiem, ze sie zdarza ale ta rana :(

Zoyka sprawdza sie, bez tluszczu robione i bardzo dobre wyszlo a wydawalo mi sie, ze sie spali.
Zazdroszcze picia Julki, Mia nic nie chce pic, 2 krople na dzien a dzis wyciagnelam niekapek i chyba wreszcie zalapala o co w nim kaman.

hełoł.
Kubula padł po prawie 13 godzinach aktywności :baffled: jachyba tez zaraz idę do łóża bo jak sie obudzi o 23 (jak prorokuje m.) to m. zabije a potem wyjdzie z ddomu i nie wróce :-D
nawet nie mam siły czytać Was..........
tuptam w kiedrunku łoża :-D

reklama
Kacper i ofca super.Fajnie mieć psa z taką cierpliwością przy dziecku:tak:doceniam to choć Amelka ma fascynację i łapie psy za łapki ,dość boleśnie psy już się nuczyły,że łapki trzeba chować i sa dośc szybkie poza tym krzywdy nie robi ,a raczej bawi sie z nimi w aporterowanie:-DZoyka Julcia jak zawsze słodziuśka ,a tym razem jak landryneczkaq.Morszczuka Ollena zazdraszczam takiego grilowanego.Ucałuj biedną Mijkę:tak:Amelka też spadła mi z łóżka .Nauczam ,że jak chce zejść musi sie obracać i to zdarzyło się raz z miesiąc temu teraz jest ostrożna wysoko nie mamy ale na wszelki wypadek mam koce położone obok.Niestety jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz.Jeszcze nie raz rozkwaszone cześci ciałek naszych maluszków będziemy oglądać:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry