reklama

Ciąża po 40

Ja od kilku dni myje podloge na kolanach, mop sie nie sprawdza i g... myje. Po takim myciu mam podloge czysciutka tak, ze suka pol dnia na balkonie siedzi bo mi jej szkoda znowu wpuscic zeby zniweczyla moja prace ;-)
A tez mnie krew zalewa jak widze ta siersc na calej Mii..

Flo moze takie zmeczenie to znak, ze wiosna idzie? ;) przesilenie wiosenne? ;) a moze ciaza? ;-))

reklama
Andzike przeoczylam Kacpra, slodziutki :-))

Zoyka dzieki! na ta chwile jest super!

A mnie zoladek rozbolal po mleczno-platkowym II sniadaniu. Zawsze mnie boli po lewej stronie., jakby trzustka, nienawidze teg bolu, tak mnie drazni ze najchetniej lezalabym pod koldra zwinieta :(

Andzike Kaceprek słodki i co Ty gadasz, że grubasek? Super chłopaczek :-D
Azula ślicznie Amelka już stoi sama, a widać że świetnie bawi się z psem. Rośnie Panienka na drożdzach :-D
Ollena to samo gotowane jedzonko i jarzyny na parze - najzdrowiej dla trzustki. Unikać musisz smazonego i ciężkostrawnych potraw. Niestety jak niemowlaczek będziesz się odżywiać. Cieszę się, że sinecod pomógł. Durna mogłam wcześniej powiedzieć, ale dopiero jak Wanda zachorowała to wyjęłam z apteczki i wleciało do głowy że dla Mii byłby dobry.

U nas w natarciu na 80% dolna lewa trójka. Dziąsło paskudne, opuchnięte... co prawda Wandulka dzisiaj tak rozpaczliwie nie płacze ale co 3 godziny smaruję zębole żelem i chyba dzięki temu nie czuje bólu. Temperatura wróciła do normy chociaż po buzi widać, że jest lekko niedysponowana.
Dorobiłam się dzisiaj wreszcie nielimitowanego internetu więc szczęście moje nie zna granic. Skończyło się oszczędzanie i mordęga z wyliczaniem na ile wystarczy:-D

witam się sobotnio

U nas Kuba znów zakatarzony, chociż raczej nadal niż znów. Tyle, że znów mu się leje z noska, przedtem bulgotało w środku. Ale znowu ząbkowe kupki, więc chyba ząbków ciąg dalszy. Szkoda mi go, bo dupkę sobie trochę odparzył. Mam katar i nie czuję, że niespodzianka jest w pampersie.

Andzike, azula - słodkie te Wasze maluchy. A Amelka to zaraz będzie biegać.

Mówię od Kacprze Grubasek pieszczotliwie, teraz się trochę wyciągnął, wcześniej składał się głównie z fałdek :-D
azula - Amelka śliczna, wygląda jakby zaraz miała sobie iść :-) toż to już prawie dorosła pannica - gratuluję 10 miesięcy! :-)
anka_d - witaj w gronie nilimitowanego internetu :-D
katrina - zdrówka dla Kubuli :-)

Aniu dobrze, ze pomyslalas predzej czy pozniej :-))) uratowal nas ten Sinecod! tzn Mie bo mnie nie, jest takowy dla doroslych? moj kaszel nie chce sie skonczyc:(
Co do diety powiem tak. Wtedy jak w PL robilam wszystkie badania to w badaniach krwi wyszly mi mocno podwyzszone enzymy trzustki (nnie wiem czy dobrze pisze, ale mocno mialam podwyzszone cos zwiazane z trzustka) i dlatego lekarz podejrzewal trzustke. W gastroskopii trzustka wyszla idealnie, za to zoladek mniej, bo dokladnie 'ostre zapalenie sluzowki zoladka'.
Jadlam lekkostrawnie, bralam leki i ustalo. Pozniej zaczelam jesc normalnie, leki mama mi kazala odstawic bo nie dluzej jak 6 tyg. No i wrocilo..
A ten zoladek mnie boli po lewej stronie najczesciej i dlatego dziwne wrazenie, ze trzustka.
Jem pieczone, gotowane, chleb z dzemem;)

Azula Amelka sliczna i idzie jak burza!! przynajmniej masz pewnosc, ze na lato bedzie biegala, ja stracilam nadzieje ;)

azula - sorki za gapiostwo - dużo zdrówka dla pięknej 10-miesięcznej panienki!!!!! Moja Magda biegała jak miała 10 mies. i 10 dni - u Ciebie pewnie też tak będzie, albo i szybciej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry