D
delete
Gość
jeju jaka piękna ta Wandzia! Aniołkowatość w pełnej okazałości jak śpi
))))
Andzike czy jak chodzicie do neurologa to kazali robić morfologie i badanie dna oka ? MM dzwonił ze dzwonili z przychodni neurologicznej i nie dość ze przełożyli wizytę o miesiąc to jeszcze kazali zrobić te badania. No paranoja. My tylko się zarejstrowalismy żeby dostać skierowanie na EEG.
Majuska no to lipa. A poleżałaś tak uczciwie ze 3 dni i pokurowalas sie domowymi sposobami ?
Andzike czy jak chodzicie do neurologa to kazali robić morfologie i badanie dna oka ? MM dzwonił ze dzwonili z przychodni neurologicznej i nie dość ze przełożyli wizytę o miesiąc to jeszcze kazali zrobić te badania. No paranoja. My tylko się zarejstrowalismy żeby dostać skierowanie na EEG.
Majuska no to lipa. A poleżałaś tak uczciwie ze 3 dni i pokurowalas sie domowymi sposobami ?
ta opcja póki co odpada. Lepszej opiekunki niż moja mama nie jestem sobie w stanie wyobrazić, z tym, że ona niepotrzebnie zajmuje sie tez innymi rzeczami, nie tylko Kacprem. No nic, sytuację załagodzimy, przeprosimy, mam nadzieję, że to jakiś chwilowy spadek formy u mamy. 
...i komentarzem, że bez niej sobie poprostu nie dacie rady i jest niezastapiona, może to wystarczy;-) Nie moge otworzyć tych dni żółtych..dlaczego???

Mam WQrwa przez te deklaracje śmieciowom .Czy jest inny niby cywilizowany kraj gdzie jest odpowiedzialność zbiorowa????.Nie mam nic przeciw starym ludziom sama pewno będę stara ale jedna to dziś mnie naprawdę zdenerwowała .U nas w dzielnicy dziś można było z urzędnikami z Urzędu Miastawypełnić tą deklaracje na odbiór i wywóz śmieci by6ła wielka kolejka poszłam z małą spytałam o to kto ostatni potem jeszcze okazało sie ,że nie mam skserowanego rachunku za wodę więc wyszłam skserować mówiąc ,że zaqraz wracam .Wróciłam i jak już miałam prawie wchodzić okazało się ,że ja nie stałam