Dzień dobry

Witam się szybko z kawą, bo przecież
Andzike nie może w tej swojej korpo siedzieć tak od rana o suchej buzi

))
Wczoraj popołudniem zaczęły się niefajne symptomy ataku zębów i niestety moje przeczucie się sprawdziło. Nocka do bani, malutka spała ale popłakiwała przez sen przez co ja czuwałam smarując co 3 godziny dziąsła i zbijając gorączkę. Nie bardzo chce jeść a teraz też marudzi mocno i właściwie nie schodzi z rąk. To będzie chyba ciężki dzień. Przywaliło jakimś mrozem a powinnam iśc po jej mleko, z temperaturą aż strach z nią wychodzić na dwór

Sama już nie wiem czy to trójki czy ta ostatnia górna czwórka idzie do przodu, bo jest jej tylko kawałeczek. Trzeba czekać...
Majuśka musisz mieć strasznie dość, przecież narzekanie tak długo nie jest w Twoim stylu. Może wieczorny leszek poprawiłby Ci nieco nastrój? Na pewno zrobiłaby to ciepła wiosna, ale na nią przyjdzie chyba jeszcze długo czekać. I jeszcze te problemy z bratową /biedna jest bardzo/ i jej rozterki w małżeństwie...
Zoyka absurd służby zdrowia trwa od dawna i doświadczasz go na własnej skórze. Nic nie poradzisz poza czekaniem albo płaceniem grubej kasy za prywatne wizyty
Florka to masz w domu niezłe przemeblowanie

u nas jakoś krzesła nie są okupowane pod warunkiem że stoją puste. Zajęte przez matkę lub ojca są obiektem zaciekłego ataku biedrony
Ollena siemię nie jest takie złe, parzysz je sobie i możesz lekko dosłodzić. Taki glutowaty syropek powstaje i to się pije na wodzie a nie na mleku

Koślawość uchwycona tak wcześnie jest do wyrównania, potrzebny jest czas i ćwiczenia rehabilitacyjne na które kieruje ortopeda. Nie znam ośrodków w Twoim rejonie, ale we Wrocławiu jest doskonały zakład rehabilitacyjny na ul. Poświęckiej.
Kawa na stole, biurku, ławie... w zalezności od tego kto jaki mebelek ma pod ręką

Zapraszam!
Ollena zapomniałam! Mia jest prześliczna, yesoo z dnia na dzień piękniejsza i w ogóle brak słów

))
Pytanko: jaki system zapinania mają jej spinki do włosów? Szukałam tutaj czegoś dla Wandy, ale są jak typowe wsuwki i będą jej wyrywać włoski a na klamerkę nic nie znalazłam. Muszę jakos opanować jej kogucika na czubku głowy

)