reklama

Ciąża po 40

Hej Laseczki :-D
Ostatnio miewam jednodniowy kompowstręt więc wczoraj biedna Andzike kawy nie miała rano podanej ;-) dzisiaj już się poprawiam i napój bogów stoi na stole przede mną czekając na biedną zapracowaną kobitkę :)))
Wanda dzisiaj kończy roczek, kurcze... nie powiem że ten czas zleciał nie wiadomo kiedy bo tak nie było, ale nie wiadomo kiedy moja córeczka zrobiła się bardzo samodzielna, gadatliwa i ruchliwa. Bryka teraz za moimi plecami usiłując dostać się do kosza na śmieci:))) gada na całą ulicę i śpiewa... kiedy ubieram buty już jest przy mnie i podaje mi buta mówiąc "daj" :-D
Kupiłam wczoraj malutki torcik i świeczkę, jesteśmy sami więc urodzinki będą ciche i skromne a czekamy na kuriera żeby przywiózł jej prezent urodzinowy. Wybraliśmy hustawkę pokojową, którą jednocześnie będzie można rozstawić w ogródku. Mam nadzieję że się spodoba i Wandula będzie się bujała ze śmiechem.
Mam nadzieję, że to będzie miły dzień z ładną pogodą i pójdziemy na spacer.

reklama
Kłaczku no nie znałam Cię od tej wokalnej strony:-D, koniecznie musisz sie kiedys nam pochwalić swoimi wyczynami na jakimś filmiku;-) Nieustająco kciuki za Karolka trzymam, aby jak najszybciej do swojej formy wrócił:tak:

Wandziu zdróweczka, uśmiechu, radości i jeszcze raz zdróweczka na ten Pierwszy Roczek ciocia Majuska Ci życzy i przesyla moc buziaków!!!! Niech Ci tam mamunia śliczny torcik wysmaruje!!! Taki z Biedroną :-D

Katrina gratuluję udanych zakupów, u nas jeszcze zimowa garderoba się donasza i odczuwam potrzeby posiadania nowych szmat, ale pewnie z nastaniem wiosny trzeba b ędzie uderzyć..a i Paćka mi już z wielu rzeczy powyrastała, tylko jak tu kupowac jak nie wiadomo, czy będzie wiosna czy od razu lato ??:-D

u nas nadal śnieg, wczoraj pod moją chałupą obradowało 7 osobowe stadko bocianów , potem poleciały na Kraków, po południu dzwoni do lecznicy jakas babeczka i pyta się co zrobić bo widzi właśnie stado 70 bocianów ( te moje tam pewnie poleciały wcześniej ) które smętnie łazikują i na pewno są głodne....no i co tu robić, biedne ptaszyska, pogoda ich w bambuko zrobiła, na FB wyczytałam, że jedza żołądki i serca kurczakowe..ciekawe czy odpowiedzialne za to organy zrobia jakąś akcje wspierającą?

Tymczasem zbieram sie dziś na Łańcut....tatus juz pojechal z bachorkiem do żłoba. Aha...wczoraj zamontował na Paćkowych oknach ręczniki i dziś dziecko spało do 7 :-Dale matko..jakbyście widziały jak to wygląda...jak u jakiś Rumunów:no:

Najpierw!
Kochana Wandziu vel Biedronko duzo zdrowka, spelnienia wszelakich marzen, duuuzo sloneczka, radosci, pociechy z szalonych rodzicow i rodzenstwa :-D Duuuuzo wspanialosci! Ahhh wzruszylam sie, dzieci nam kolejne dorastaja! :-)))

Katrina
przypomnialas mi o majtkach dla Patryka, tez ma za male!Musze sie przed Polska zaopatrzyc we wszystko, najwiekszy problem mam z sandalami dla Mii, nie wiem jaki rozmiar kupowac:/Musze tez cos rodzicom kupic, a zostalo 2 tygodnie! :-)))
Moze zlot? :-)

Ostatnia edycja:
Witam się szybko z kawą, znów mi się BB rozjechało na służbowym kompie, nie mam emotek, boldów itp.,ciężko mi się Was czyta, więc doczytam w domu :-) Sto lat dla Wandzi! I miłego zimowego dnia dla wszystkich...

Nadrobię później - odchorowywałam teściową, ale już mi lepiej. Teraz jadę z psem do weterynarza, więc tylko na szybko:
STO LAT, STO LAT Biedroneczko Żmijko!!! Rośnij zdrowo i pięknie i niech świat się do Ciebie uśmiecha!

100 lat dla Zmijca przede wszystkim! 100 lat Londa, Londa!

Wczoraj wieczorem jeszcze Karol uraczyl nas pawikiem, oddajac wsio co zjadl po poludniu. Obiad chyba zostal, ale warzywka i serek... A taka bylam dumna jak jadl. Gorzej, bo okazalo sie ze on minimarchewki polykal w calosci. :szok: NIe wiem czy glodny taki byl ze lapczywie jadl, dosc ze poszlo z powrotem i mam wyprana jedna poduszke na sofie. W nocy mial znow goraczke, ponad 2h poplakiwal w lozeczku, jeczal... O 4 wzielam go do nas bo wstal w lozeczku - zasnal i spal do 8. Obudzil sie w swietnym humorze - gadajacy, rozesmiany i lazacy po nas bez litosci. Teraz je sniadanie. Nie wiem ile zje, ale je.

Cześć .

Dla Wandzi wszystkiego dobrego z okazji roczku. Aby zdrowo rosła, spełniała marzenia i była szczęśliwa.:tak:

U nas pochmurno, wczorajszego błękitnego nieba śladu nie ma.Jakis łeb ma ciężki od rana.

Bry!

Wandziu - wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy urodzin!!!! Rośnij duża i zdrowa!!!

Muszę dziś zarezerwować miejsce dla Alinki na urodzinki, bo to juz za 2 tyg.

Ostatnia edycja:
reklama
Klaczku pamietaj, ze nabialu przy chorobie i antybiotyku to lepiej nie dawac, bo po pierwsze moze wlasnie zwracac a po drugie nabial zasluzowuje organizm, wiec nie pomaga w chorobie :(

U nas piekne slonce 3ci dzien, jakies 8 st jest, szkoda tylko ze wiatr wieje ale nie bede narzekac. Z dnia na dzien ma byc coraz cieplej, wiec wreszcie zmieniimy kurtki na wiosenne bo Mia wyglada w swojej jak po mlodszej siostrze ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry