reklama

Ciąża po 40

Oj no cóż bo"Tudorowie " sa tanio nakręceni ,a Bo na była filmem naprawdę z klasa no śląska jako dziewcze młode no cóż ja bym akurat obsadziła w tytułowej roli dwie aktorki bo jako stara królowa była nie do pobicia.I co z tego ,że stary film to znaczy gorszy??? bo nie rozumiem wolę "Bolka i Lolka " niż np tego tomka lokomotywę czxy "Pszczółkę Maję"od tej świni Pepy.A np"Klaudiusz" co zły film według mnie super.Np "Wiedźmin " był schrzaniony jako film ,a można z niego było zrobić coś podobnego jak "Gra o tron" .A teraz przy technice przy wykorzystaniu grafiki komputerowej można naprawdę sporo .Czasem zdaży mi się obejżeć jakiś stary film którego jeszcze nie widziałam i mnie zachwyci ,a sporo nowych nawet nie pamiętam o czym były.O z historycznych fajny serial tez "Królowie przeklęci"

reklama
"Krolow przekletych" czytalam - genialne. Co do Bony... Zmiana odtworcy glownej roli to chyba wiekszy kiks niz obsadzenie w roli dzierlaki, pani w srednim wieku. Faktem jest, ze Slaska grala bezkonkurencyjnie, ale jak dla mnie jej wiek byl zbyt widoczny na poczatku serialu. Draznilo mnie to. Jednak latwiej jest spatynowac aktora, niz ujac mu lat. Swinki Pepy kompletnie nie trawie, Thomasa tyle o ile, ale juz Ben10 doprowadza mnie do szalu.

Kłaczku też czytałam i dla mnie super ,a film powiem szczerze ,że po książce zawsze wydaje się gorszy ,a tu mnie zaskoczyło oglądałam z duża przyjemnościa to samo "Ja Klaudiusz " i :Klaudiusz i Messalina" i książka i serial świetne;-).O Kłaczku fajna książka historyczna ".A Bena jakoś nie widziałam :-D.Widać miałam szczęście:tak:Co U Anki tej od DE pewnie Wandusi torta szykuje:-D

Ja mam jedne body zapinane na plecach, reszta ma zatrzaski na ramieniu. No ale Mia w tym nie spi (chyba, ze w dzien)wiec to w niczym nie przeszkadza.

Axa spiworki mialam od kuzynki ale nie uzywalam. Teraz tez Mia zaczela sie rozkopywac ale wiekszosc nocy spi ze ma wiec kontroluje sytuacje ;-)

"Klaudiusza" czytalam i ogladalam - swietne.
Co u Anki dzis to szczerze mowiac nie wiem - gadalysmy wczoraj przez tel., jak jeszcze bylam w szpitalu, Anka do mnie dzwonila. Ja dalej oczadziala z niewyspania, kompletnie niemyslaca, funkcjonujaca non stop niemal z dzieckiem na kolanach. Niby lepiej, niby nie goraczkuje juz mocno, ale slaby, placzaco-jeczacy i zdecydowanie zle sie czujacy:

Dziewczyny .. ile piją Wasze dzieci dziennie ? Julka ma kubeczek niekapek o poj. 15m ml i wypija dziennie ze 3-4 takie kubeczki. Mam wrażenie ze ciągle chodzi z kubeczkiem i pije.

reklama
Zoyka idealnie! Mia nie pije NIC. Czasami zdarzy sie, ze jak placze w lozeczku przed drzemka (zawsze placze, nie zawsze pije) to jej wcisne ze 2 lyki z niekapka. Podtykam jej 10 razy dziennie, NIE i juz. Tylko mleko 2-3 razy na dobe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry