reklama

Ciąża po 40

Zoyka, ten paluszek na myszce obracający kółeczko:-D:-D:-D

Ollena dlatego ja na szmatach kupowałam, ładne, nowe i tanie:-D ..nie żal posyłać dalej w obieg:-)

Axa nie bój nic, pakuj się i w drogę, będzie dobrze.
Swoją drogą, kwiecień to podobno plecień, ma przeplatać zimę z czymś tam, z czym do jasnej cholery bo nie widzę???:-D:-D

reklama
Chuchu cha chuchu cha nasza zima zła .No szok:szok::szok::szok::szok:aż takiej zimy to ja w kwietniu nie pamiętam owszem w marcu tak jakiś opad nawet w maju ale nie regularną zimę w kwietniu:no:Jula sprytnie kombinuje przy kompku:-).Co do spania to jakoś zbyt śpiąca jestem ,zmęczona chyba właśnie przez tą wieczną zimę .Wczoraj obejrzałam 1 odcinek trzeciego sezonu "Gry o tron" dla mnie super serial.

Majuska ja uwielbiam wszystkie odzyski ciuchowe, i jakie cuda można na allegro wyhaczyć w super cenach:-) Nowe fajne, ale na przykład taki next, absolutnie dla takiego malucha się nie opłaca.
Azula ja aktualnie oglądam "Tudorów", boski, teraz w Pl muszę zakupić sezon 4, a później zrobię kolekcję "Gry o Tron"

Zoyka Julka super!! Kiedys pytalam ale nie wiem czy mi odpowiedzialas... wyrosla juz z tych dziwnych odruchow?

Majuska jak to mawia mm i wiekszosc tu ludzi... 'Nie po to siedzimy za granica zeby kupowac uzywane ciuchy'. No i jest w tym prawda, zreszta tu sa tak tanie ubrania ze nie ma sensu kupowac uzywanych za odrobine mniejsza cene.

Olena - nie wyrosła. Dalej to ma jak jest śpiąca albo chora.

Idę na jakiś spacer bo zrobienie obiadu z dzieckiem na nogawce zwłaszcza gdy się smaży mięso mnie przerasta.

Ollena, ja tam siedzę za gramanicą, a uwielbiam super okazje szmateksowe. Sprawia mi o wiele większą frajdę poszukanie czegoś używanego za 10, niż iść kupić to do sklepu za 100:-) Szkoda kasy na takiego maluch, który tak szybko rośnie. No ale ja Babcia kupuje, to mi nie żal, że wydaje tyle kasy:-)

Zoyka, a skad ja to znam? Nie mam myszki, tylko maluski kwadracik na touchpadzie, pozwalajacy poruszac kursorem w zaleznosci od krawedzi ktora sie nacisnie - jeden paluch na kwadracik, drugi na lewy przycisk i jedziemy! Przewijanie strony w dol opykane perfekcyjnie, czasem tez cos sie napisze na czacie.

Axarai, co to za serial "Tudorowie"? Brzmi obiecujaco.

U nas... BYla kupa - po 4 dobach wreszcie, ale zasakujaco luzna. Chyba "trojeczki" sie melduja w ten sposob, bo na gorze dziasla popuchniete i czuc zeby. Karol ma przeblyski normalnosci - polazl do kuchni, jak go pytalam co robi, twierdzil glosno ze nic ("Karol, co tam robisz?" "NIC!"), ale okazalo sie ze znow wpuscil koty do spizarni, wiec klasyka. Wiekszosc czasu spedza jednak na moich kolanach, jest jeczacy,poplakujacy caly czas. Nie dziwie mu sie.

Hejka dziewczyny

Ja się poświątecznie witam bo jescze nie mialam okazji

Kłaczku-biedny Karolek-oby szybko mu minęło, i nie daj Boże gorączka tak wysoka nie wróciła, trzymam za młodego kciuki
Axarai- i tutaj dobrze gadasz:-D, ja też nie żałuje jak babcie nówki ciuszki dla młodej mi znosza, a sama też uwielbiam kupować na allegro, w zeszlym roku piekne sukienki letnie wyhaczylam-cześć nówka, no cudo,

Zoyka- Julka boska i niezmienne zazdraszczam włosków u nas takie marne cienkie:-)
pytalaś o spacerówki-ja np mam maclarena XT-jak dla mnie lekka składa sie prosto i hop do samochodu, miejsca duzo, w wózku,skretna itp-zadowolona jestem
u nas na forum grudniowek polecaja Inglesine trip-dla wysokich bo nie ma regulowanych rączek, peg perego aria, maclarena questa itp

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry