reklama

Ciąża po 40

hełoł ...uff Kłaczku dobrze że sytuacja opanowana, teraz już będzie tylko lepiej. I zazdroszczę Wam tych opasek :-( no ale chłopiec w takiej twarzowej opasce :baffled: Zoyka pomyśl o żłobku na parę godzin, możesz spróbować na miesiąc, na kilka dni w tygodniu, ja widzę różnicę w rozwoju, zabawach itd. itp. chociaż "be" i "fe" zachowania też baaaaardzo ładnie przyswaja jak np. skakanie na jeździku :baffled:

reklama
Witam się za kawa, a anka_d gdzie? :-)
Zoyka, axarai - Kacper też ma odstajace uszy (po mamusi :-D) i z doświadczenia Wam powiem, ze żadne przyklepywanie, opaskowanie, przyklejanie (!!!) nie działa - wiem co mówię, przerobiłam na sobie wszystko :-D
Miłego dnia!

Cześć :-D

Gdzie wszystkie jesteście ?

Klaczku jak Karol?

Jula znowu spała do prawie 8 :)

Już rano myslalam ze będzie śnieżyca , takie czarne chmury wisiały. Rozjasniło się na szczęscie :)

Witam porannie. Karollo w nocy placzacy i biedny, furczy mu teraz wszystko jak w starym akordeonie, ale nie przydusza sie z tego co widze. Kaszel go boli bo placze przy kaszlu. Nie wymiotowal, ale malo braklo - juz mu odrobine polecialo. Nie je. Wczoraj udalo mi sie w niego wcisnac kanapke. Kupy nie bylo od soboty.

Cześć :-D

Gdzie wszystkie jesteście ?

No mnie na przykład za.ebało śniegiem...sory , za słownictwo, ale już nie znajduje słów kulturalnych:sorry:
Ratuję sobie samopoczucie słodkościami poświątecznymi.
Bachor w żłobie, stary w robocie, żyć nie umierać:-D

Kłaczku
jak tam po nocce???
Edit : juz doczytalam, czyli lekka jazda, ale to chyba taka kolej rzeczy ?

Andzike, gdzie Ty masz odstające uszy?? nie zauważyłam...:-) Ja mam odstające jedno, więc porażka fryzurowa:-D

Hej,
Klaczku oby z kazda chwila bylo lepiej!

Majuska slyszalam, ze caly czas sypie :(

U nas nocka beznadziejna, Mia szalala.. Jedna taka, druga taka, bezsensu..

Ja pakuje ubrania w skrzynie, duzo tego sie uzbieralo, najbardziej szkoda mi ubranek po Mii, piekne, sliczne, nowe i nie tanie. Ale co mam z tym zrobic?patrzec na to?

Hallo Kobitki!
Kłaczek kciuki za Karorka!
Majuska ja mam też jedno odstające:-p, podobno jak byłam mała ciągle je sobie zawijałam, ale patrząc na Adi, to ona ma też to samo ucho bardziej odstające.
Andzike u mnie w rodzinie nikt nie ma odstających:-) Chociaż zobaczymy jak to będzie, bo Kaci też jak był mały to mu tak odstawały, a teraz ma ładne przy głowie.
E, jak będą odstawały Tatuś wyścieli kaskę i jak córunia będzie chciała to sobie lifting zrobi:-D
Zaczynam powoli się pakować do PL, ale pogodą jestem załamana. Najbardziej boję się ze jakiś duży śnieg spadnie, i będziemy stali w jakiś giga korkach na autobanie:baffled:
A tak ogóle nie umiem się pakować, torbów 150, i ciekawość mnie zżera jak bym się zapakowała mając lecieć samolotem, bo jeszcze nie leciałam.

Ps zapomniałam napisać, Zoyka Julka boska przy kompie!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry