reklama

Ciąża po 40

axa ja tam nie kupuje za 100, tez szukam taniej :) wlasnie musze isc upolowac jakies bodziaki z dlugim, w H&M maja super ale ostatnio nowych wzorow nie robia a Mia ma wszytskie poprzednie ;)

reklama
Axarai, dzieki. Okres Tudorow to moj ulubiony w historii Anglii - od Wojny Roz, przez tarcia z Hiszpania, Szkotami, rzady Henryka VIII, zawilosci sukcesji po nim, po cokolwiek szalony, ekscytujacy czas panowania Elzbiety I, wyprawy Francisa Drake'a itd. Chetnie bym obejrzala...

Kłaczek ostatnio leciał na jakimś polskim programie, a ja go upatrzyłam na "dwójce" rok temu. Kupiłam 3 części, teraz kupię 4. Ale drogie jak smok 114 za sezon około. Wersja angielska na allegro tańsza, no ale ja tak dobrze angielskiego nie znam. A film piękny, bożesz ryczałam jak wół, na ścięciu Anny Boleyn! Co prawda byłam w tedy w ciąży, ale jednak.
Oczywiście Elżbieta Złoty Wiek też posiadam.

Ostatnia edycja:
Ollena mnie denerwują zapięcia na plecach w bodziakach. Jednak mam wrażenie, że na tym się źle śpi. Najbardziej lubię zapinane na boku albo z przodu.

Według mnie" Tudorowie" są o wiele gorzej nakręceni niż "Królpwa Bona" ale i tak:happy:polecam"Rzym" .Kłaczku " gra o trom " to fantazy według mnie która za tego typu bajkami nie przepada(Ty o ile pamiętam lubisz np"Swiat dysku" będziesz z lubością oglądała.Co do bodów te z zakładkami są fajne na noc bo fakt bluzki słabo udają:tak::-)

Kłaczek kopertowe jako bielizna najlepiej faktycznie, bo jednak się trochę rozłazi. Nie wszystkie oczywiście. Ja lubię na napy zapinane jako body dzienne.
Ale odkryłam cudowny wynalazek. Tylko mi się tu nie śmiać, że "odkryłam" ale nigdy nie używałam. Zakupiłam Adi w Pirmark śpiworki do spania, takie bawełniane lżejsze, no boskie! Młody kopacz sobie w nich kopie, na popołudniowej drzemce nawet z gołymi pytami, i zdziwiona że nie może się odkryć. A powiem wam, że przez bite 6 miesięcy spała pod kołderką od urodzenia, i nie odkryła się ani razu, a teraz kołderka jest be. Muszę nadmienić, że moje dzieci śpią tak jak należy, czyli głowa tam gdzie powinna być. No i mam te śpiworki i sobie śpię w nocy, i mam w nosie patrzenie na kopaczkę, czy się odkryła.
Azule no nie przesadzaj:-D Bona to jednak stary film, i w takim bardziej ponurym klimacie.

reklama
Azula, Krolowa Bona? Wszystko cudne, poza tym ze Slaska stara jak Matuzalem grala dzierlatke - koszmarnie mnie to razilo, mimo ze grala fajnie. Jej 'o, Dio!' i menopauzalne zmarchy wokol ust teoretycznie nastoletniej panienki... Gry o tron nie znam...
Axarai, mialam z cocodrillo bodziaki zapinane na ramieniu na napki - super!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry