reklama

Ciąża po 40

Karol nie pike, on zlopie. W ciagu dnia wypija kolo litra spokojnie, w nocy jesli nie grzejemy mocno 150-300ml, jesli grzanie idzie konkretnie do 600ml.

Ozywia go 'habanera' w moim wykonaniu.:-D z tym ze ja nie mam absolutnie sopranu, oczywiscie, ale pieje ile wlezie na gornym rejestrze, a mlody im bardziej pieje tym radosniej brawo bije.

reklama
Azula, ja sobie niezle radze ze spiewaniem, co prawda z klasycznym nieco gorzej bo od paru lat nie cwiczylam, ale nie mam sopranu, tylko mezzo. Jesli obnize sobie tonacje, to z partiami sopranu jako tako sobie radze, ale brak cwiczenia + siedzaca pozycja z dzieciem na kolanach i to sie nie moglo udac.:-D Karol generalnie bardzo lubi jak mu spiewam i to go uspokaja.

Fajnie masz ,że masz "głos" ja mam słuch i owszem ale śpiewam jak śpiewam Amelka uwielbia śpiewać i innym tez każe M fałszuje ja śpiewam głosem żabo-ropuchy ale dzieć jest wniebowxięty jak nikt nie śpiewa każe sobie włączyć lalala do tej pory w łóżeczku ma karuzele której nie niszczy bo to lalala nadal w dzień usypia przy koniku morskim Fisher prajsa je przy pozytywce załącza swoje grające dzindziboły i zmusza kogo sie da do śpiewów i tańców:eek:

Olena - Julka kiedyś też bardzo mało piła. Pije dużo właściwie od kiedy nauczyła się trzymać sama kubek niekapek.

Słuchajcie- kiedy urodzila się Wandzia ? Wydaje mis ię ze jutro kończy roczek a Anki ni ma.

hełoł, cudnie że Karol zdrowieje :-) jak zacznie jeść to moment wróci rozrabiaka :-) Axa - Kubula przestał spać w śpiworku jak skończył 1,5 roku. Ale i w żłobie wówczas przeszedł na leżankę i pod kołderkę. Najpierw rożek, potem śpiworek i tak zostałam z trzema sztukami - bo do żłoba no i na zmianę w domu :-) I dzięki Dziewczyny za ten link do bodziaków - bo w smyku są do 86 cm i dwie, które ma takie na styk i zastanawiałam się co dalej. Bo jednak wygodnie. Te na zakładkę traktuje jak bieliznę i nie przepadam, wolę zapinane bo wtedy body + porty mam i Kubol ubrany. Sądzę, że takiego bodziaka nabędę na 100% Product Detail | H&M DE Zoyka - Kubula pije herbatki, soczki, wodę - nie wiem czy dużo czy mało czasem potrafi wypić na raz 180 ml - pije ze swojej ulubionej flaszki - niekapki ma w poważaniu. Jaki rozmiar stopy mają Wasze bestie ? mnie koleżanka z pracy załamała bo ma córę rok starszą od Kubuli o rozmiarze stópki 24 czyli takim jak nosi Kubula :baffled: Zoyka masz racje : Wandzia urodziłą się 4-4 i świeciło słońce :-) wracaliśmy od neurologa gdy się okazało że Wandzia już jest na świecie :-)

Spiewaj jej ile chce - dla dziecka glos matki jest najpiekniejszy. (Potem z tego wyrastaja, ale cieszmy sie chwila.)

Karol nosi teraz rozm. 23

Ostatnia edycja:
Zoyka - dokładnie tak, jutro Wandzia kończy roczek, a Kuba 10 mies.

Bylismy dzis na zakupach - jestem ledwo żywa. Ale trzeba było, bo: Mars bez spodni został (jak Alinka wszystkie ma przetarte na kolanach), Alinka tez bez portek, bo wszystkie za krótkie, majteczki jej sie w pupcię wcinały, więc tez trzeba było kupić większe, a Kubusiowi body - niestety w Nexcie nie było jego rozmiaru, więc musi zadowolić się innymi. I tak 120 Funtów nie moje...

reklama
Oj Kłaczku co racja to racja :tak:Tak Wanda już jutro będzie miała rok zupełnie skończony ,a Anka torta szykuje .Ide spać może sie na mały kawałek załapię;-):-)Dobranoc:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry