reklama

Ciąża po 40

Ollena - u nas wczoraj był piękny słoneczny dzień, ale wiatr niestety nie pozwolił się cieszyć piekną pogodą.
Chciałam Kubie ubrać trochę cieńsza kurteczkę, ale by w niej zmarzł, a ta cieplejsza ma troszkę krótkie rękawki.

reklama
Ollena, ja wiem, ale jesli Karol nie je nic, to choc serek... A serek zje najpewniej. Dla mnie szok to te baby carrots w calosci. Przeciez to grube jak palec i dlugie po pare cm.

katrina fakt, wiatr psuje wszystko, ja tez i wczoraj i dzis chetnie bym czape zalozyla. Dzis Patrykowi juz sciagnelam i marze zeby sciagnac Mii. No i ta kurtka... ma 3 wiosenne a jedna zimowa i to za mala :/
W weekend ma byc 10-11 st a co z tego jak wiatr tez..
Moj Patryk czesto mowi, ze on ma dosc tego wiatru i nienawidzi go. Ja sie nie dziwie. Wczoraj wyszlismy sie przejsc i po 3 min on mi mowi ze biegnijmy szybko do sklepu bo wiatr jest...

Klaczku powiem Ci, ze dawniej u nas byly baby carrots i kupowalam a od pewnego czasu nie ma, zniknely i wielka szkoda.

Namowilam babcie na Crocsy. Ma problemy z chodzeniem juz, nie ma butow odpowiednich na nia, szczegolnie na lato. Znalazlam jej klapki, wkleilam link, zatwierdzila i zaraz bedzie kupowac. Oby byly good.

Ostatnia edycja:
Ja je lubie - dodam groszku i kukurydzy, wrzuce na pare i wsuwamy jak dzicy. Ew. kupuje w mieszankach z groszkiem, kukurydza i fasolka szparagowa, a potem jak wyzej. Fajne, szybko sie gotuja i maly je palcami wcina.

Kupuje je mrozone - do pochrupania sie w tym widzie za bardzo nie nadaja. ;-) Sa zbyt chrupkie.:-D Karol marchewke w kazdej postaci, a ja potem musze tlumaczyc (np. w szpitalu) kazdemu ze on nie ma problemow z watroba, tylko przedawkowal marchewke.:-D

klaczku o mrozona jest! ja caly czas o swiezej mysle. Zakupie a co ;)
A Karol boski! Moj blady i nie marchewkowy niestety a juz nie namowisz go zeby ugryzl i pochrupal tak poprostu.
Moje starsze dziecko po zimie a przed wiosna;) zawsze jest blade jak sciana z podkowami pod oczami, ot brak slonca i powietrza. W PL od razu nadrabia bo robi sie czekoladowy :-)

Hallo Kobitki!

Dużo Buziaków dla Biedroneczki z okazji 1 Urodzin!!!!

I Dużo buziaków dla Kubusia z okazji 10 miesięcy!!!

Misia Ty powiedz koleżance niech się cieszy, że córa ma małą stópkę. Teraz dziewczynki po 40 rozmiary mają:szok: Ja jestem dumną posiadaczką 36, w porywach 37:-) Moja mała ma stópkę około 10cm.
I sprowadziłyście mnie na ziemię, bo łudziłam się, że Ada będzie większa, i zacznie pić cokolwiek, bo teraz nic nie chce pić. Jak była chora to całe dwa razy napiła się wody, i cieszyłam się, że może zacznie pić, ale gdzie tam wyzdrowiała i znowu ma picie gdzieś!
Wczoraj przeprowadzałam experimentum na włosach, bo moja ukochana farba po ciąży odmówiła współpracy, i nie rozjaśnia mi włosów, i nie mogę nic dopasować, chyba będę musiała dwie farby wymieszać.
Miałam takie P1040492.jpg a teraz mi ciągle jakieś kurczakowe wychodzą m 001.jpg Farbuje któraś na jasno i może jakiś kolorek polecić? Teraz kładłam Wella Koleston specjal blond 12/1 Szału zaraz dostanę!

Załączniki

• P1040492.jpg
    P1040492.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 72
  • m 001.jpg
    m 001.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 69
Ollena, swiezej nie widzialam. Chociaz... popatrze jeszcze bo cos mi sie majaczy o woreczkach takich malutkich... Karol jest zlotawy, a okolice nosa, kolan, lokci i wnetrza dloni ma wrecz zoltawe. Widac ze ta skora jakas taka "musnieta sloncem" albo co.:-D

reklama
Witajcie

Dla małej jubilatki Wandeczki:
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
bo dziś są Twoje urodzinki

a Kubusiowi następnych wspaniałych szybko lecących miesięcy

Karolowi zaś szybkiego powrotu do zdrowotnej formy

Nowe wątki

reklama
reklama