reklama

Ciąża po 40

reklama
Amelka chodzi:-):tak:już po kilka kroczków od jednego mebla do drugiego i cieszy sie swoim chodzeniem bardziej niż my :-DA wczoraj ledwo jeden robiła góra dwa i klapała na pupę .Z dnia na dzień taki postęp:szok::szok:

Zoyka pewnie,że jeszcze chwiejnie ale tak jej sie spodobało ,że teraz będzie zawzięcie trenowała:tak:I ciekawe Amelia też zakłada na łepek ale szydełkowe serwety:eek:.Kłaczku no Karolek musi gdzieś to drzewo upchać ,a czemu nie w szafce;-)

Azula gratuluje!! teraz juz pojdzie jak burza :-) Przynajmniej bedziesz mogla ja puscic latem na podworko bez obaw ze wytarza sie w trawie.. jak to Mia zapewnie bedzie wyczyniac..

klaczku nie macie TKM w poblizu?
A to normalne, ze buty w sklepie orginalnym (tj stronie) sa drozsze. Moze na ebay tak jak w TK sprzedaja buty ze starszych kolekcji, te ktore sie nie sprzedaly. Dlatego taniej, zreszta na allegro tez tansze wszystko jak w sklepie a to jak ebay przeciez.
Ja kupilam baleriny takie, tylko maja biala gumke zamiast granatowej Crocs™ Springi Flat | Comfortable Women’s Flats | Crocs Official Site za 16.99. To stara kolekcja bo juz nie ma takich nawet na stronie. Patrykowi takie jak Ty masz tylko granatowe za taka sama cene. Szkoda, ze sa na styk no ale moze przechodzi w tym roku chociaz bo te drugie co zamawialam ma nr wieksze i beda tez na reszte roku np po domu.

No to cena ok zdecydowanie! Mamy TK niedaleko, ale ja jestem udupiona w domu przez najblizszy tydzien. Gdybym trafila dla siebie takie trepowate bardziej, czyli cos jak mam teraz mniej wiecej, ale pomaranczowe, zolte, albo zielone to bym sobie zarwala jeszcze. Niesamowicie wygodne sa.

klaczku byly tego typu co mowisz, nawet sporo ale z napisem crocs przez cala dlugosc, zwyklejsze takie. No ale u Was moze byc inaczej, zdarzysz dojechac przed latem.
Mm stwierdzil, ze juz tam nie jedzimy bo za duzo kasy idzie (kupilismy jeszcze 2 pary spodenek mojemu tacie) a ja mu na to, ze musimy regularnie bo za kazdym razem jak jedziemy to sa nowe modele crocsow ;-)

reklama
Hełoł :-) dopiero teraz się odnalazłam na bb :-D byłam w tkm nabyłam dla siebie cudną suknię taką koktajlową koronkową :-) i biegnę ucałować Pannę Biedronkę :-) To już cały rok :-) Rośnij zdrowo Biedroneczko i czaruj nas wszystkie swoim uśmiechem :-) a matce daj czasem odpocząć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry