Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a i strona miała boski numer faktycznie:-)
bezobjawowo ..
czekamy na dwójki ;-)
Axa mała superkowa.Co do kiecek to na wyjścia niedzielne i tyle bo teraz na etapie niezupełnie stabilnego choć zacietego chodziarza więc nie bardzo .Ale mam śliczne sukienki i czekam az zacznie zauważać nierówności i misie pod nogami ,a jeansy czy sztruksy ja mam ale jakieś z takich miękkich materiałów dresowych mało trochę leginsów ale sukienusie mam nadzieję,że będą moje oko na córusi cieszyć
.Ollena ja jakoś nie zauważyłam by Mijka była gruba jest śliczniutka i tego się trzymaj.Amelka akurat nigdy fałdek nie miała ale Amelka to Amelka była malutka i drobniutka ,a teraz jest też taka sobie.Choć porównywałam ja na żywca z dziećmi około miesiąc starszymi (był roczek u nas w zeszłą niedzielę dzieci sześcioro więc porównanie dośc fajne) i w zasadzie różnicy dużej nie było chyba taka ,że tylko ona i jeden chłopiec (wysoki chyba o głowę wyższy ale też szczypior) chodzili.Ile waży nie wiem ale ubranka też nosi tak 74=80 albo właśnie 9-12 miesięcy (są wyjątki gdzie i w 68 wchodzi albo 6-9 miesięcy zależy jakiej firmy stopa butki rozmiar 18/W szafkach średni porzadek raz na 3 miesiące wszystko wywalam i układam jak zrobi mi ie kogel -mogel i od razu coś wywalam w czym nie chodze lub mocno jua nadwyrężone.Ollena szerokich lotów