• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Andzike - niesamowite są te łapki! Tylu fałdek to jeszcze nie widziałam!
Maksio już ma prawie normalną łapę - jeden staw łokciowy, wyraźnie zarysowany nadgarstek... doroślejemy.

O balonikowaniu słyszałam, ale nie mam pojęcia na czym polega. Biedna FF, to musi być potwornie męczące.

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka - w Irlandii wszędzie możesz oddać towar jak masz paragon.

Verita - my się staraliśmy o Kubusia 3 cykle.

A u nas juz dzisiaj pogoda była pod psem. Dobrze, ze Monsz był w domu, to pojechaliśmy na zakupy (kupiliśmy Alince wymarzony prezent urodzinowy), impreza jest w sobote, ale urodzinki dzisiaj.

azula - myślę, że tabletki, które brałaś , a raczej czas przez jaki je brałaś nie miał znaczenia.
Ja przed Alinką też byłam na prochach naście lat i mała w drugim cyklu nam sie udała, potem znowu pigułki i Kuba w trzecim cyklu. Myślę, że fakt starania się trochę się przyczynił, ze nie poszło tak szybko i może fajki.

Ostatnia edycja:
Katrina 100 lat dla panienki Alinki! Spelnienia marzen i moc buziakow!! co sobie zamarzyla na prezent??
Andzike jutro o 21.. Pozno, Mia bedzie padnieta, najgorsze jest to ze caly lot swiatla zaswiecone i dzieci sa mega przemeczone:( no ale cos za cos;)
A co do Kacperka.. ja pierwszy raz widze tak asymetryczne faldki na rekach! szoook :-))) boski!

Zoyka fakt, pierwsza kiecka z H&M mocno przesadzona, druga by uszla. Co do rzeczy na stronie to nie ma tam nawet polowy tego co jest w sklepie. Maja tam teraz takie obledne krotkie ogrodniczki w kwiatki.. no idealne, ale 14.95 wiec nie kupilam jako, ze Mia ma duzo rzeczy na lato od babci z USA (paczka juz czeka), po starszej kuzynce i duzo juz sama kupilam..
Dzis tesciowa mi pokazywala na Skype sukienke ktora kupila Mii na chrzciny.. obledna! do tego bolerko, skareptki i buty.. cuda! a chrzcin nadal nie ma ustalonych..

Ollena - fakt, późno :-( sama lecisz z dwójką dzieci? Podziwiam i trzymam kciuki, żeby wszystko przeszło bez problemów!
A fałdki się idealnie symetryczne na jednej i drugiej rączce :-D
Dziś Kacper spróbował nadzienia do gołąbków roboty mojej babci - przyjęło się, trząsł się jak do kaszki :-)

bry ........ padam na twarz. Katrina całusy dla Alinki. Mnie Pan Monsz osłabił ... Flo to ile masz miejsca w swej lodóweczce ? zaczynam oglądać Dextera - aby sobie przypomnieć i utrwalić Miszcza ... strecz w rolce kupię - myślicie że jedna rolka wystarczy ? Zoyka praktycznie w każdej sieciówce możesz oddać, wymienić na podstawie paragonu. Mam ocotę na tego bodziaka: Body - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci ale muszę na żywca bo mam od nich 80 i będzie jeszcze dobre przez dwa rozmiary i 86 które ledwo się dopina :eek: albo takie: Body - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci Andzike podziwiam łapki :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Katrina - ucałowania dla Alinki!
Misia - 300 litrów. Jak mi ją przywieźli to zajrzałam i skomentowałam " teściowa wejdzie z luzem" i panowie mieli ubaw straszny. A, btw, przeczytałam ten artykuł, ale to takie lizanie problemu po wierzchu. A najgorsze jest to, że tych wszystkich koszmarnych facetów wyprodukowały i wychowały baby - innym babom na pohybel.
Zoyka - no bo wcześniej miał utopiony w niemowlęcym tłuszczyku ten staw. I kilka miejsc które wyglądały ja stawy, ale nimi nie były. Nie tak spektakularnie jak u Kacperka, ale serdelkowate łapki.
Co do sukienek - przyznaję rację. Ta pierwsza jest fajna, a dwie pozostałe ( zwłaszcza ta w duże kwiaty) w stylu stara malutka. A spodenki super, więc jak się da to wymieniaj.
Ollena - trzymam kciuki za spokojną i bezproblemową podróż.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry