anka_d
Fanka BB :)
Och... nareszcie poranna kawa z Wami
chyba nic nie namieszałam tym razem w doładowaniu bo neta jeszcze mam, pokazuje nawet że mam 300 minut darmowych rozmów więc chyba mnie nie odetnie od świata na kolejne dni
))
Nie ma szans żebym doczytała Wasze spamiki z tych kilku dni, tyle tylko że Ollena już szczęśliwa w PL, Verita świeci pierścionkiem zaręczynowym /gratulacje!!!/ a Malfi tryska optymizmem
Czyli ogólnie wiosna poprawiłam nastrój wszystkim dziewczynom i tak dalej ma być
))
U nas też cudownie świeci słońce i jest ciepło, poprałam wczoraj zimowe kurtki i poupychałam do kartonu. Nie chcę ich oglądać. Przebrałam ubranka Wandzi i muszę porobić zdjęcia do ebay żeby to sprzedać. Jest szansa że wpadnie kilka funcików na wagę złota. Chciałam wybrać się na carboot dzisiaj, ale jak zawalczymy z chałupką to nie da rady, koniecznie muszę iść za tydzień bo potrzebne mi kilka drobiazgów a tam dostanę taniej.
Wandulka od dwóch dni staje samodzielnie, bardzo krótko i niepewnie ale już próbuje. Wczoraj zapomniała się i z flispem w buzi stała konsumując smakołyk, jak podeszłam to przypomniała sobie że stoi samodzielnie i od razu bęc na pupę
Zapowiada się fajna niedziela....
)))
chyba nic nie namieszałam tym razem w doładowaniu bo neta jeszcze mam, pokazuje nawet że mam 300 minut darmowych rozmów więc chyba mnie nie odetnie od świata na kolejne dniNie ma szans żebym doczytała Wasze spamiki z tych kilku dni, tyle tylko że Ollena już szczęśliwa w PL, Verita świeci pierścionkiem zaręczynowym /gratulacje!!!/ a Malfi tryska optymizmem
Czyli ogólnie wiosna poprawiłam nastrój wszystkim dziewczynom i tak dalej ma być U nas też cudownie świeci słońce i jest ciepło, poprałam wczoraj zimowe kurtki i poupychałam do kartonu. Nie chcę ich oglądać. Przebrałam ubranka Wandzi i muszę porobić zdjęcia do ebay żeby to sprzedać. Jest szansa że wpadnie kilka funcików na wagę złota. Chciałam wybrać się na carboot dzisiaj, ale jak zawalczymy z chałupką to nie da rady, koniecznie muszę iść za tydzień bo potrzebne mi kilka drobiazgów a tam dostanę taniej.
Wandulka od dwóch dni staje samodzielnie, bardzo krótko i niepewnie ale już próbuje. Wczoraj zapomniała się i z flispem w buzi stała konsumując smakołyk, jak podeszłam to przypomniała sobie że stoi samodzielnie i od razu bęc na pupę
Zapowiada się fajna niedziela....
Miłej niedzieli :-)