reklama

Ciąża po 40

Majsuka - o kurdę (ciekawam co się stało) Trzymam kciuki, wracaj szybko.

Misia - i tu pojawia się problem. U nas już nie ma neurologa dziecięcego.

reklama
Majuska - dzięki, że dałaś znak życia. Uporaj się z tym czymś, cokolwiek to jest. Posyłam ciepłe myśli.
Zoyka - ale uważasz, że Julka wymaga dalszych konsultacji? Z badań wynika że jest ok.
Andzike - prawie cały dzień było pięknie i upalnie. A pod wieczór zaczęło lać, a do tego był taki wiatr, że deszcz padał poziomo. Teraz grzmi od czasu do czasu, już na sucho, ale bardzo porządnie. Maks nie chciał przez to zasnąć, co łupnęło to wstawał w łóżeczku i chciał sprawdzać co to.

Misiu - Kobita Neurolog dziecięcy przyjmowała prywatnie i pracowała w szpitalu w poradni jako jedyny neurolog dziecięcy. Odeszła na emeryturę. Nie ma ani prywatnie ani na NFZ. Mówiła mi ze może po wakacjach pomyśli czy przyjmować jeszcze prywatnie.

Flo - tak, z wynikiem muszę isc a poza tym Julka dalej zaciska nóżki to nie minęło.

Witam po gradowej nawałnicy.
Kulki gradu były większe od jajek ,moje auto nadaje się do blacharza ,-całe powgniatane ,grad rozwalił tez lusterka.
.
Teraz dopiero piszę bo od 16.30 do 5 nie było prądu bo moja borowa była odcieta bo dwa drzewa zerwały linie i rozwaliły słupy i płoty.
Czereśnie ścięło -zamiast na drzewie 30cm warstwa na ziemi ,nie wspominając ,że pomidory i resztę trafiło na zero ,ostały się tylko truskawki.
Majuska wracaj szybko ,
Wszystkim życzę miłego dnia

Sandy... :szok: To musialo kosmicznie walic... Wspolczuje strat, cholera.

Melduje ze Karol mi smignal w gore, co gorsza tez syrki mu gwaltownie rosna. W rozm.4 chodzil dlugo, w 5 tez, a 6 starczyla na chwilke. Dopiero co kupilam mu kapcie, byly duzawe, juz jest pelno w bucie. Najacze tez ida w pudlo. Czyli chlopak potrzebuje buta 25. Smigniecie w gore odnotowalam poprzez zalozenie dziecku spodni, w ktorych czas jakis nie chodzil. Byly za dlugi, juz nie sa. :-D

Dziewczyna zaszczepiona:tak:Malutki dzidziuś ją olśnił śpiewała mu aaa i mówiła lalka.Nawet nie zauważyła kiedy igłe jej wbito bo tyle tam fajnych dzieci i rzeczy :-)Kruszyna poniżej 3 centyla zalecane wieksze ilości mięsa które mała średnio lubi woli raczej bardziej serki ,jogurty raczej panna bardziej wege .Majuska przypadki chodza po ludziach ludzie po przypadkach.Ale trzymam && za szybki powrót do normy:tak:Kłaczku twój Karol mnie zadziwia chyba ON naj ,a moja też naj ale w odwrotnych kierunkach :crazy::rofl2:

Azula, Karol twardo ponad liniami sie trzyma. Ja juz przywyklam.

Zakwitly i kolejne fuksje. Alice Hoffman:
602357_10200132193213049_1019174529_n.jpg

Mini rose (drobniutkie kwiatki):
998390_10200132195373103_1032446791_n.jpg

A Patio Princess rozwinela sie w pelni:
1003977_10200132198133172_44219500_n.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry