Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i wstyd mi jak cholera...ale buziaki od cioci Asi ;-) wszystkiego co najlepsze w życiu, samych radosnych uśmiechów na tych ślicznych buźkach
, to i myślę że na forum będę bywać częściej...jezoo teraz myślę, że strasznie przeginałam z wszystkim i panikowałam, mój Mars musiał to wszystko znosić ...
A propos dzisiejszego dnia jeszcze, to po czopku przeciwbólowym ustało wszystko ...tylko było jeszcze kilka zielonych kup .. ale pewnie coś zjadłam nie teges, wpadł kawałek pizzy i kawałek ciacha ...Oetker z tytki ..:-( może to. Będziemy obserwować, zobaczę co w nocy się będzie działo. 
Jest we mnie nadal tak świeże wspomnienie tego horroru, że niczego nie pominę ...
Ale o tym już serio na GZ...
łaskawie daje się kąpać ojcu ale w niedziele jak szłam na kawę to histeria była na cała kamienice i okoliczne ulice
znajoma mnie namawia na wyjazd we wrześniu ... Pan Monsz stwierdził - jedź ale z Kubulą
bo po tych jazdach po Twoim powrocie nie przeżyje... żegnajcie samotne wyjazdy :-(
nie jest to moja ulubiona czynność, ale chyba jednak wolę poród od dentysty
i już się nie zarzekam, że tego nie powtórzę (a urodziłam bez znieczulenia,ale z próżnociągiem, więc wcale łatwo nie było
).
chyba wolałabym wziąć chłopaków, ale Paweł zapowiedział, że on się w tamte rejony nie wybiera - a co ja poradzę, że lubię jak mnie słońce smaży