reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej Wam,

Majuska Packa sliczna!!

Azula u nas codziennie ciepelko, jedynie te burze i deszcze...ale przynajmniej cieplo jest a od jutra upaly bez seszczu zapowiadaja wiec cacy:-)

Mia nie chce spac w dzien ani wieczorem, 2 h usypiania az pada na rekach albo bujania poduszka (co wczesniej nie dziala), dzis przeszla sama siebie bo byla juz nieptzytomna kapana a mimo tego 1,5h wyla i nie chciala byc zostawiona w lozeczku.. na rekach padla, odlozylam, ryk, bujana poduszka juz spi i zaraz ryk...koszmar! nie wiem co jej:(
Jeszcze kilka dni temu o 18 po kapieli i butli spala jak zabita, teraz cos jej sie stalo:(

Hej,

Majuska - to konkurs dedykowany dla Ciebie ! Pisz.
Patrycja boska, jak zawsze. Kolorowa i urocza :-D

Skoczyłam an chwilę do Rossmanna bo skończyło mis ię kilka kosmetyków.Wiecie na czym się złapałam ? Potrzebowałam krem an noc zaczęłam przeglądać te 30+. Dopiero po jakimś czasie dotarło do mnie ,że powinnam oglądać te 40+. Hmm..
I kupiłam sobie niebieski (niebiesko-fiołkowy) lakier do paznokci :tak:

Kupiłam Julce w H&M leginsy granatowe w białe groszki i bluzeczkę w Reserved. A Jarek pyta po co jej kolejna podobna piżamka ? :szok: No fakt, Jula śpi w piżamce w której spodenki są różowe i białe grochy a góra granatowa. Ale to chyba widać co jest piżamką a co leginsami i bluzeczką ? :-D

Kurczę , Julka do tej pory nie ma dolnej dwójki a od wczoraj kupy rzadkie i po osiem dziennie. Chyba idą trójki.

Ollena u nas tez ciepło ale nie az tak bym dziecko do basenu w ogrodzie puściła no może te ileśtam kilometrów robi pogodowe różnice.Zoyka u nas tez dłuuugo dolnej dwójki nie było niedawno wylazła.Mała dostała z boczku pokrzywki i nie wiem czy nie od truskawek???

Ollena - powiem Ci, że jak na Irlandię, to jest na razie całkiem fajna pogoda. Było bardzo gorąco przez cały tydzień, przed wczoraj padało i było chłodno, wczoraj była momentami mżawka, ale czasami nieśmiało słoneczko wygladneło na chwilke, ale wieczorem to juz porządnie lało, a dziś rano było niebo zachmurzone, a juz przed południem wyszło słoneczko i cały dzień było już pięknie.

Lubię te dłuuugie wiosenno-letnie dni, tylko trzeba szybko spać, bo ciemno robi sie po 23-ciej, a widno jest już po czwartej.

Zoyka a czwórki Julka juz ma ? u nas ostatnia trójka chyba wyłazi, doopsko odparzone kwaśnymi kupami:no:

U nas było tak upalnie w ostatnią niedzielę właśnie, napełniłam basenik, strój kąpielowy wydarłam i była zabawa:-)

Flo po czym jesteś taka padnięta??? zazdroszczę wam tego piatkowego ZOO..może dojadę?:szok::-D

Katrina skąd miałyście dwie takie boskie foksie w łóżku ( pytam dopiero teraz bo wcześniej byłam out ) ?:-)

Kłaczku piękne kwiaty:tak:

czekam na wenę, żeby napisac w konkursie..weno przyjdź:-D

Majuska - czwórki ma już dawno. Właśnie ma takie kwaśne kupy teraz i trzeba pilnować bo chwila nieuwagi i pupa czerwona. Gule ma ale jakoś nie widzę żeby sie coś przebijało.

Dzisiaj jej nie widziałam od do 19 ale podobno miała dobry humorek. Wczoraj za to była marudna i juz te kupy miała.

Kupiłam właśnie szafę turystyczną do Julki pokoju,to tak .. Zanim nazbieram na inną.

http://allegro.pl/duza-szafa-2-szuflady-polka-8-kieszeni-ghss1842-i3305253029.html

Jaro dzisiaj wymyślił,ze weekend malujemy salon.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Majuska - bo mnie obudził szambelan o jakiejś pogańskiej porze. I co gorsza obudził Maksia... Pani Matka wybyła do siebie, żeby przed naszym wyjazdem ogarnąć to i owo w domu, Adam dziś miał cały dzień jakieś płytowo - kolekcjonerskie konszachty i praktycznie go nie było w domu, a Maks za diabła nie chciał spać, więc nie było możliwości żebym cokolwiek odespała.
Pewnie, dawaj z nami do tego zoo, niezła ekipa się zapowiada ;)
Zoyka - świetnie Cię rozumiem z tymi kosmetykami, mam podobnie. W dodatku jak już coś kupię to i tak potem zapominam się tym smarować :-)
A, Andzike - fajnie, że Kacperek zaczął jeść wszystko. To chyba tak bywa z dziećmi - na wszystko przychodzi odpowiedni moment i najlepszą metodą jest cierpliwe czekanie aż przyjdzie. No to mam nadzieję że teraz to już Wam z górki pójdzie z tym cycem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry