Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wanda obudziła się o 20.00 i zasnęła przed 23.00 a potem pobudka o 3 z ciężkim zasypianiem i wstała przed 6. Wyć mi się chce! Oszukiwanie jej herbatką nie zdaje egzaminu, wyczuwa zamianę w nocy i się drze, chociaż zauważyłam że coraz mniej jada więc może za jakiś czas wywali chociaż jedno karmienie i będę spała. Ze trzy noce nie jadła, ale nie ma to żadnego związku z napchaniem brzucha na kolację do pełna - po prostu sobie spała. Zaczęłam być szczęśliwa i dośc szybko szczęście me się zakończyło
Wszystko jest wynikiem pośpiechu... tak przebiera nóżkami że traci równowagę i leży, bo jak to mówił Pyzdra: mało casu kruca bomba, mało casu 
Schło kilka dni na słońcu i efekt był zadowalający: nie śmierdziało, suche i listwy zrobiły się jasne sosnowe. Pocięłam na pasy stare aksamitne zasłony i zrobiłam nowe obicie. Mamy najładniejsze łóżko w Anglii :-) Szyć to ja nie potrafię, ale jak dostanę do ręki młotek, taker i śrubokręt to spokojnie zrobię wszystko 
od 17 do 20.30 uprawiałyśmy z przyjaciółką wózking po parku - stwierdziłam wczoraj po raz kolejny, że mieszkamy w super miejscu - "odkrylam" kolejny park, co prawda całe 15min spacerem od nas, ale za to z tak wielkim jeziorem, że działa na nim wypożyczalnia kajaków
Nelka była zachwycona, Szira niespecjalnie lubi takie atrakcje, ale humor jej się poprawił jak dostała kawałek kaszanki od ludzi siedzących w knajpie :-)
chociaż w taki upał jak jest dzisiaj chyba bym się na nie nie zdecydowała.
był cały dzbanek, jak wróciłam ze spaceru to było w nim tyle, że po przelaniu starczyło ledwo na pół szklanki - na pytanie czemu nie dopił do końca - "bo myślałem, że będziesz chciała"
no ubić to mało... a Oilatum nadal nie kupiony... 
Ja bym tyle nie wciągnęła!
Pokaż łóżko :-)fajnie, że Wandeczka w zasadzie "nic" sobie wczoraj nie zrobiła 
.
, bo wszystko robie ciagle tak samo.
. Musze dzis na zakupy wyskoczyc bo czeka mnie pieczenie 3 tortow
, 2 dla pan i jeden dla faceta, juz mi sie nie chce.
chociaż seks również zajmuje mu mnóstwo miejsca 

), ale w fajnym towarzystwie są zdecydowanie przyjemniejsze ;-)
Jutro ma być podobno 33stopnie
jeszcze zatęsknię za klimą w biurze...