reklama

Ciąża po 40

Kłaczek wybór opłaty zależy przecież tylko i wyłącznie od Ciebie, to Ty będziesz podlewać pomidorki i inwestować swój czas :-D
Flo nic nie mów na temat nocnych pobudek, bardzo Cię proszę... przecież Wanda nadal w nocy jada o 2 i 5 więc zastanawiam się czy udusić dziecię czy też przesypiać z nim pół dnia :-D

reklama
Ja wam wspolczuje z tymi nocnymi pobudkami, moja bardzo szybko przesypiala cale noce, no chyba ze szly zeby lub byla chora.

U nas kolejny letni dzien, normalnie pogoda nie angielska, cieplutko, slonko swieci, zyc nie umierac tylko nie wiadomo jak dlugo.

Pogoda jak marzenie. Ogrodnictwo Rajmunda ponioslo pierwsza porazke - w nocy przylazl jakis slimak i pozarl 1 papryke. No, nic - pojechalismy do Range"a i kupilismy jeszcze 3 papryki, 2 pomidory i 6 truskawek. No cenami powalaly bo wszystko "reduced" i wyszlismy z zalozenia, ze nawet jak nie zdaza papryki zaowocowac, to nie tracimy wiele na tym eksperymancie, a czegos sie nauczymy. W efekcie ja sadzilam nabytki, a Rajmund opanowywal nasze dziecie. Wysypalismy "jedzonko" dla ew. amatorow naszych upraw, wiec moze tej nocy nic ich nie zezre. Truskawki maja owocki, wiec nawet jest szansa na zbiory! :D Karola dzis uspilam nieco na sile bo chyba nie zamierzal. Przespal 3 godziny... Czeka mnie spcerowanie po wsi? Rajmund poszedl na noc do pracy, cale po poludnie siedzial u Karla i malowal trajke. Zdazyl mi tylko powiesic 2 kosze...

Hej,
O co ja widze i Karol i Wanda nadal jedza.. A jakby im nie dac to jaka reakcja?
Mia je raz ok 4 rano ale z mojej inicjatywy bo karmie ja przez sen z tego wzgledu, ze obudzilaby sie przed 5 z glodu i nie usnelaby wiecej bo przeciez widno... Wole wiec sie poswiecic na te 5min niz wstawac na cacy prawie w srodku nocy... Tylko z Mia tak jest, ze nawet jak wstawala nad ranem na cacy wczesniej nie jedzac to wcale jesc nie wolala tylko szalala... Ogolnie spi cale noce odpukac;)

Ania Wandzi i Tobie wspolczuje tych wypadkow..ma kobita pecha:(
Soki? Mia nie tyka, jedynie wode toleruje, czasami kompot ze szklanki, ale z niekapka tylko wode i ciesze sie z tego, bo kupuje jej wode w butelkach z dziubkiem;)

Zajadamy sie truskawkami na tony...chyba sie nigdy nie najem..
Upaly sa ponad 30st, zapowiadaja wieksze, wszystko cacy tylko w pokoju mam saune solution i nie daje rady Mii dzwigac przy takiej temperaturze i sily na zapewnianie jej rozrywek nie mam, bo ona jak nie na spacerze czy rowerze to wisi na mnie...caly dzien. Na podworku zdziera kolana na betonie i zjadaja ja komary, cala twarz ma pogryziona:(

klaczku u nas po tych deszczach wstretne slimory zjadly wszystko:(

misia padlam! Mama mi dzis mowila, ze slyszala o jakis owlosionych rajstopach w radio ale nie pamietala o co chodzilo... ohyda;)
Pytalas o ktore Crocsy mnie pytaja..szczegolnie o te kolorowe sandalki paseczkowe. Jutro wlasnie mam uzyczyc kuzynowi karty kredyt bo maja sobie zamowic rodzinnie po parze a jego zona paseczki wlasnie, mam przywiesc moje zeby sobie przymierzyla i dobry rozmiar zamowila..

OLLENA, Karol pije. Wode z doemiszka soku. No, placz jest jesli nie dostanie, zdecydowanie chce mu sie pic. MISIA, ja nie potrzebuje rajtek - same nogi wystarcza do odstraszenia ew. amatorow. Nie, nie sa kudlate, ale powabnosc pecinek w moim przypadku znakomicie spelnia zadanie.

Cześć,

U nas upał. Lewdo żyję a to ponoć był najchłodniejszy region kraju.

Dzisiaj tyrałam od rana w terenie czyli u klientów. Córcia u Babciu a po południu z Tatusiem.
Coś Jula nie ma apetytu od wczoraj. Odmawia kaszki , drugiego dania, kanapek. Zjada tylko zupki, owoce , serki i twarożki.

JAbłka i truskawki toi podstawa. Uwielbia je i wciąga codziennie.

Aniu - współczuje nocnych karmień. To już za długo . Próbowałaś Zamienic na wodę ?

Kłaczek - z Julką mamy podobnie. Jak budzi się w nocy w swoim łóżeczku to od razu wstaje z zamkniętymi oczami i płacze straszliwie.

|Misia - rajstopy odlot po prostu, aż wrzuciłam na FB.

reklama
Zoyka - może przez upały Julka ma mniejszy apetyt ? Chociaż Maks mimo upału zjadł dziś 10 knedli z czereśniami na obiad. A, miałam napisać ale zapomniałam - mistrzostwo świata z tym zagipsowanym gniazdkiem.

Mam wspaniałe dziecko - nie budzi się w nocy. Od kolacji do śniadania bez jedzenia, picia i takich tam.
Andzike - takie znalazłam w tematach tatuażowych:
9978_10152886528715331_12435907_n.jpg
Misia - rajstopy cudne!

Załączniki

• 9978_10152886528715331_12435907_n.jpg
    9978_10152886528715331_12435907_n.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć