Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zoyka, a wywal na Allegro! Szkoda wyrzucac rzeczy pewnie piekne, a juz z cala pewnoscia oryginalne. Alle, Gumtree, Tablica... Amatorow pewnie znajda, Ty grosza przytulisz, nie mow ze sie nie przyda.
) wyczyściłam z pierdół wystawiając wszystko na psich bazarkach - z całkowitym dochodem przeznaczonym na bezdomne psy 
)Kłaczek z musu uprawia warzywa które pożeraja ślimaczki.Irka nie chwali sie dnia przed zachodem to z powodu zachmurzeń ale cóż jak się chce mieszkać w Anglii trza i toleraować ichniejszą pogodę.Majuska prąd już ma więc OK.Flo Maks miszczu w knedlikowaniu ale czy czereśnie w sumie wolno już podawać czy nie bo tez mamy na drzewcu ale mam obawy
Andzike pod petowa patologię łatwo wpaśc dziś Amelia wywaliła tatową popielnioczke ogrodowa ojciec musiał to zbierać ,a ja się roześmiałam i Kacperka balkonowego przytoczyłam w przykładzie.Ollena mało sioe odzywa ale i mi tez na razie lepiej w ogródku:-)
.Katrina Flo fajnie macie z tym spaniem berbeciów .Anka ja też mam głodujące dziecię ale noca noc jest najlepsza porą do jedzenia bo w dziń jest tysiąc ciekawszych zajęć .Woda w baseniku ma t4mperaturę wyższa niż w wannie.To tyle chyba na razie .Buziaczki

, bo to nigdy nie wiadomo, pogoda potrafi tu sie zmieniac w zaskakujacym tepie. Nigdy nie zapomne jak tu przyjechalam i znajoma zabraka mnie na miasto. Niebo czysta,a za 5 minut jak zdarzylysmy wsiasc do autobusu to lunelo tak jakby chmura sie oberwala.
.