• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Flo - byłam właśnie w świecie zewnętrznym, temperatura w samochodzie wskazywała 36st. :szok: A musiałam wyjść, żeby odebrać koszulkę dla Pawła z okazji Dnia Ojca - będzie nosił na klacie cudne zdjęcie Kacpra :-D
Właśnie też się zastanawiałam co z azulą ... azula, gdzie zniknęłaś? :dry:

reklama
hej,

U nas 33 w cieniu. Ledwo żyję. Szafa ustawiona i zagospodarowana. Zwolniła mi się jedna cała komoda i wrzuciłam tam swoje papiery pracowe które zalegały na stole.

Doszłam do wniosku ze Julka ma więcej ciuszków niż ja i Jaro razem. Tylko czemu ciągle ją ubieram w to samo ?

Zaraz Mama przyprowadzi Julkę bo działka wzywa.

Wywaliłam wielki karton bibelotów. Ale mi lepiej. Zostały mi tylko drewniane koty. To sa 3 koty (mały, średni i większy z drewna ) wielkości ok 1 metra największy. Szkoda mi ich. Chyba upchnę w piwnicy.
Ależ mam pierdołków w domu. Zbierałam przez lata figurki afrykańskie, maski zwoziłam zza granicy (figurki też), mam tez kilka afrykańskich wazonów z badylami suchymi. Wywalam.

Mój Mars też się w schemacie nie mieści, ale coś w tym jednak jest. Sport nie zajmuje aż tyle miejsca ale zastępuje go wiedza z czasów wojen, religii i broni. Ze sportów MMA (tez lubię , zwłaszcza Mameda).

No właśnie gdzie Azula ?

Andzike - pokaż koszulę . No włąsnie, w niedzielę Dzień Ojca. Nie mam pomysłu :no:

Zoyka, na razie zapakowana :-) w zeszłym roku, jak Kacper już się szykował na świat dałam Pawłowi ciastka Oreo - ta takie niby reklamowane na Dzień Ojca - matko, jakie one są wstrętne... :no:
Za tydzień w weekend mam dopiero kumulację okazji - roczek Kacpra, imieniny Pawła, mojego brata (też Pawła) i brata Pawła (Piotrka), a na koniec chrzest na myśl o którym już mi słabo... :no:

Zoyka, a wywal na Allegro! Szkoda wyrzucac rzeczy pewnie piekne, a juz z cala pewnoscia oryginalne. Alle, Gumtree, Tablica... Amatorow pewnie znajda, Ty grosza przytulisz, nie mow ze sie nie przyda.

Zoyka, a wywal na Allegro! Szkoda wyrzucac rzeczy pewnie piekne, a juz z cala pewnoscia oryginalne. Alle, Gumtree, Tablica... Amatorow pewnie znajda, Ty grosza przytulisz, nie mow ze sie nie przyda.

Na allegro nie ma co,bo liczą sobie prowizję nawet jak Ci się towar nie sprzeda, ale gumtree i tablica jak najbardziej - są darmowe :-)

Mieszkanie swoje (i wszystkich swoich znajomych:sorry2:) wyczyściłam z pierdół wystawiając wszystko na psich bazarkach - z całkowitym dochodem przeznaczonym na bezdomne psy :tak:

hełoł ...
chyba wyparowałam :-D
Upał jej okropny i doceniam 40 cm muru z cegły :-(
w pracy nie mamy klimy więc kilka dni upału i się można zagotować, wyparować i takie tam ...
Miłego wieczoru :-)

Hej ja eksperymentalnie smażę się i owszem BB czytam wieczorkami więc wiem ,że Jula nie bardzo je ale ma słuszną wagę.Anka odpitoliła łoże + Wandeczka musi sie ukrywać z siniokami(U nas też mamy dziś piękną śliwę:eek:)Kłaczek z musu uprawia warzywa które pożeraja ślimaczki.Irka nie chwali sie dnia przed zachodem to z powodu zachmurzeń ale cóż jak się chce mieszkać w Anglii trza i toleraować ichniejszą pogodę.Majuska prąd już ma więc OK.Flo Maks miszczu w knedlikowaniu ale czy czereśnie w sumie wolno już podawać czy nie bo tez mamy na drzewcu ale mam obawy:confused:Andzike pod petowa patologię łatwo wpaśc dziś Amelia wywaliła tatową popielnioczke ogrodowa ojciec musiał to zbierać ,a ja się roześmiałam i Kacperka balkonowego przytoczyłam w przykładzie.Ollena mało sioe odzywa ale i mi tez na razie lepiej w ogródku:-):tak:.Katrina Flo fajnie macie z tym spaniem berbeciów .Anka ja też mam głodujące dziecię ale noca noc jest najlepsza porą do jedzenia bo w dziń jest tysiąc ciekawszych zajęć .Woda w baseniku ma t4mperaturę wyższa niż w wannie.To tyle chyba na razie .Buziaczki:happy2::tak::-D

azula wlasnie rano pogoda byla do d..., a od 14 juz nie pada za to zroblo sie duszno ze oddychac nie idzie. Ciekawe jak bedzie jutro :eek:, bo to nigdy nie wiadomo, pogoda potrafi tu sie zmieniac w zaskakujacym tepie. Nigdy nie zapomne jak tu przyjechalam i znajoma zabraka mnie na miasto. Niebo czysta,a za 5 minut jak zdarzylysmy wsiasc do autobusu to lunelo tak jakby chmura sie oberwala.

Andzike - super pomysł na dzień ojca! Rzeczywiście, obłąkany weekend masz w perspektywie :no:.
Azula - ja się trzymam tego:
Cherry Baby Food Recipes and Top Tips for Introducing Cherries to Baby
Zresztą Maks je już w zasadzie wszystko to co my. Nie cackam się z nim specjalnie, bo nie ma skłonności ani do alergii ani do żadnych problemów trawiennych.
No w sumie słusznie że się smażysz, cóż lepszego można w taką pogodę robić.
Zoyka - dziewczyny mają rację, spróbuj to opchnąć

Maks ma nową rozrywkę - w samochodzie zajmuje się obsługą GPS. My w sumie nigdy tego nie używamy, ostatnio zabraliśmy do W-wy, ( gdzie nas pięknie wyprowadziło w maliny, bo skąd biedne miało wiedzieć że są wykopki pod metro) i Maks się zakochał. Dziś coś gadającego włączył i okazało się że droga do nas prowadzi przez Bozizi oraz Judżast - w oryginale Brzezie i Ujazd.

reklama
Hej,
U nas tez upalik, ale nie narzekam. Jedynie na komary wstretne bo Mia dzis wygladala okropnie, cala twarz pogryziona, ogromne opuchlizny a na stopie ugryzl ja 2 razy i stopa jak bania, buta nie dalo rady zalozyc:(
Wymylismy basen, jutro lejemy swierza wode i tato zapowiedzial, ze kapiemy sie w nim wszyscy hahaha... malenki taki, wiec nie wiem jak sie zmiescimy.
Wyjelam jej pampersy do kapieli wiec bedzie szalenstwo. Ona jest brazowa bardziej jak ja, dlonie i stopy pod spodem ma biale jak murzynek.. Dobrze chociaz, ze te dzieci moje maja karnacje po mnie czyli nie spalaja sie na raka.
Mia kategorycznie odmawia zalozenia kapelusza, wiec mam z nia 3 swiaty. Dzis na ten upal zalozylam jej legginsy i skarpety bo nie moge patrzec jak notorycznie zdziera kolana i palce na betonie..

Dzien Ojca jest w ta niedziele?

Andzike Oreo sa pyszne!!!!!!!!

Azula Mia tez pochlania czeresnie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry