Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wreszcie dokładnie dowiedziałam się jaki ma rozmiar nogi: 3,5G wg clarksa, przy czym G lub H oznacza wysokość podbicia i oba wymiary na nią pasują. Teraz tylko szukać sandałków z clarksa
Wandula dostała jakiś proszek na biegunkę, bo prześladuje ją dość długo. Odwodniona nie jest, ale 8 wodnistych kup dziennie zmartwiło lekarza, w poniedziałek kał do badania. Dzień zaczął się poślizgiem na lokomotywce i zaryciem w słonia. U nasady nosa pomiędzy brwiami wykwitł cudowny siniak w kolorze jasnej węgierki z równie tęczową otoczką
Lekarzowi wytłumaczyłam że się potyka o wszystko i może to osłabienie związane z biegunką, pokiwał głową i słowa nie powiedział. Do tego panienka wyrwała dzisiaj ze ściany bramkę na schody... fakt że może kołki rozporowe były za krótkie ale jednak nieco przesadziła
teraz bramka leży na schodach żeby nie wspinala się na górę a jutro trzeba kupić dłuższe kołki i montować na nowo. Czasami się zastanawiam czy po braciach dziedziczy się gen diablątka 

ale jutro wstajemy rano i robimy powtórkę z rozrywki - niestety nie mamy ogrodu z basenem więc trzeba sobie zadowolić parkiem ze stawikiem 

Oczywiście nie będę jej codziennie zaczepiać bo nie wypada, ale takie spotkania przypadkiem są bardzo przyjemne i mam do kogo otworzyć buzię. Val nawet nie zdaje sobie sprawy jak bardzo mi pomaga w nauce języka, a poinformowana o tym tylko się śmiała głośno że nie mam racji.
A kupowałam pewnie w jakimś Leroyu czy innym Obi, tam gdzie akurat była promocja :-)
Przy kocie żadne firany nie są dobrym pomysłem.
Panu Ojcu kupiłam ładny wizytownik z wittchena i koszulke w zarze
która mu się baaaaaaaardzo podobała.