katrina115
Potrójna Mama
azula - ogródek sliczny, grill - taki mi sie podoba, a tu nasz mały ogródeczek i front domku (nie taki typowo angielski):
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Anka fajnie,że poznałaś miłą pania tubylską z Klakierem i szlifujesz ozorka;-)choć za pewne Ty jesteś językowy miszczu:-).
Otóż malowanie paznokci z roczniakiem (nie śpiącym...) to dopiero przeżycie ekstremalne 
jednak wolę chłodniejsze poranki. Masakra jakaś i nie wiem czy i co zrobić ? spacer ? Kubula czapek nie jest wiec udar gotowy :-( siedzenie w domu - u mnie będzie udar ...
opowiadając mu co robię ... a teraz
balkon, drzwi ... sam sobie otwiera, sam włącza TV a potem z pilota program z bajkami 
ruszając łapkami przy okazji. 
bo jednak dom jest zapuszczony od kiedy Kubula zrobił się pionowy. Flo on odkurza, zmywa podłogę, nastawia pralkę, układa i porządkuje ubrania, buty... wszystko ... porządek jest przez parę minut a potem Kubula robi kipisz a mnie cycki opadają i macham ręką. 
jakaś chyba ze mnie dziwaczka
.To tyle mam nadzieję ,że miło spędzacie czas czego wam i sobie życzę .CIAO
Packe żeśmy mocno napoili, poszła z ojcem do wanny na chłodne zabawy wodne, przydarzył sie im tam jednak mały incydencik w postaci niewinnego "bączka" i musieli wyjśc, teraz drzemie w pokoju porozwieszane mokre ręczniki ma, nie wiem czego taka spokojna dziś, apetyt był, gorączki nie miała....zobaczymy w jakim stanie będzie po drzemce bo szykuje sie nam gril na popołudnie u znajomych , a ona uwielbia takie imprezy, więc kiepsko byłoby to zaprzepaścić....