Zoyka kasa spierdziela jak woda, u nas tez tak jest, nie pozostaje nic innego jak prosic wszechświat o wiecej i więcej, ja dziś prosiłam, nie żeby od razu w totka kumulację, ale tak, żeby dal na Golfika, jakiś porządny aparat lustrzanke i jeszcze żeby było na zrobienie ogrodu, chociaz nie powiem, ładną mamy łąkę za oknami
Ja dzis w sklepie miałam chcice na młode przypieczone zimniaczki z koperkiem i kefirkiem, ale kilka sekund później zobaczyłam siebie strugającą te mleńkie ziemniaczki i qrwującą na czym świat stoi i...zakupiłam gotowe ruskie pierożki
( dobre mają ), dla Paćki tylko troche młodych warzywek na zupkę, jeść lubię...gorzej z robieniem tego wszystkiego
Misia , a gdyby tak jednak teść umarł...miałabys go na sumieniu
..kurde, ale mógłby sobie czasem odmówić, siła wyższa przecież
Flo znalazłam ekspressss...byl w schowku pod schodami
, to jest cisnieniowy, nie wiem tylko jaka kawa do tego??? daj znac 
Ja dzis w sklepie miałam chcice na młode przypieczone zimniaczki z koperkiem i kefirkiem, ale kilka sekund później zobaczyłam siebie strugającą te mleńkie ziemniaczki i qrwującą na czym świat stoi i...zakupiłam gotowe ruskie pierożki
( dobre mają ), dla Paćki tylko troche młodych warzywek na zupkę, jeść lubię...gorzej z robieniem tego wszystkiego
Misia , a gdyby tak jednak teść umarł...miałabys go na sumieniu
..kurde, ale mógłby sobie czasem odmówić, siła wyższa przecież
Flo znalazłam ekspressss...byl w schowku pod schodami
, to jest cisnieniowy, nie wiem tylko jaka kawa do tego??? daj znac