reklama

Ciąża po 40

Irka - bo taka jest prawda - telefon ma służyć do dzwonienia i pisania wiadomości, takie pierwotnie było jego przeznaczenie, a teraz to juz praktycznie sa tylko smartfony i maja sto tysiecy funkcji.
Ja wczoraj miałam problem, bo nie wiedziałam jak nawiązać rozmowę i jak odebrać (blondynka), ale dojszłam do tego i jest git.

Kłaczku - dziś wzięłam nową ulotkę z ALDI - w czwartek za tydzień tam też będą fuksje i to 4 rodzaje!!!!!!!!!!!!

Kupiłam dziś w Aldiku dla Alinki tenisówki i jestem happy, bo w sklepie z butami były u nas bardzo podobne, ale za 25E (w drugim jakieś markowe za 47E) - takie: https://www.aldi.ie/en/specialbuys/...roducts-detail-page/ps/p/girls-fashion-pumps/

reklama
Helloł,
mam od dzisiaj stałe łącze i jestem wniebozięta albowiem koszt jest miesięcznie zblizony do tego limitowanego którego na miesiąc absolutnie nie wystarczało nawet jak omijałam szerokim łukiem filmiki, zdjęcia czy rozmowy video na skype. Nieograniczony dostęp do świata :-D

Wanda dostała antybiotyk na biegunkę, w sobotę zaraziła 9miesieczną koleżankę i mam straszne wyrzuty sumienia bo nie przypuszczałam, że może roznoscić swoją sraczkę po obcych domach. Oby to się skończyło bo przestaje mi już pić i jeść, jest osłabiona. Niestety lekarzom tutaj się nie spieszy i 6 dni czekałam na diagnozę i receptę :baffled:
Oczywiscie nie ma szans żebym odrobiła dwudniowe zaległości na BB... wdrażam się wię znowu w regularne czytanie i pisanie :)))

No i oczywiscie zabawy telefonem ciąg dalszy. Ponieważ nie podobają mi się sygnały w telefonie, to wgrałam sobie kilka piosenek z kompa. I teraz mam nadzieję, że jak telefon zadzwoni, to zajarzę, że to mój.

U nas dziś pogoda pod psem (sorki pieski), a ja właśnie uświadomiłam sobie, że jutro zakończenie roku, a Alinka ma 3 Panie, a nie 2 i trzeba było odbyć wycieczkę do sklepu po jeszcze jeden "komplecik".

Dziewczyny zdrówka dla Paćki i Wandulki.Mam mało czasu na BB ale czytam z pisaniem no już gorzej .Amelia ma te czwórki wyszły jakoś tak "bezboleśnie " tzn była marudniejsza i czasem zrobiła zielone kupiszcze ale nic poza tym nawet nie myślałam ,że to zęby ,a tak się z nią bawiłam leżał i szeroko sie uśmiechnęła i ma owe czwórki.Katrina ja telefonu używam do dzwonienia sms-to już w ostateczności czasem jakaś fota i muzyczka

hej
odcięło nas od netu na dzień cały, bo jakiś facet wjechał ponoć koparką w światłowód. Próbowałam korzystać z takiego alternatywnego, pomarańczowego, ale toto prawie zasięgu nie łapie na naszej wsi.
Maks zasnął przed chwilą, więc mam nadzieję że pośpi troszkę dłużej niż do 5.30. Jak nie to będę musiała udusić.
Chyba mamy jakieś zęby w natarciu, bo dziś 4 olbrzymie rzadkie kupy. Może wreszcie te czwórki co dawno zaczęły się przebijać, zamierzają się przebić do końca.

Katrina - ja też w moim telefonie nie potrafiłam znaleźć odpowiadającego mi dzwonka. Ściągnęłam sobie fragment Mesjasza Haendla, a potem dostawałam szału, bo mi śpiewało "alleluja" jak dzwonił bank pruć flaki w sprawie jakichś rat i innych przykrości:dry:
Anko - no nareszcie masz net jak trzeba, to pewnie obejmiesz znów obowiązki porannego zwoływacza na kawę, bo tu jakaś anarchia w te materii panuje. Biedna Wandeczka, trzymam za nią mocno kciuki.
Azula - gratuluję czwórek. Młodzież nadal u Ciebie?

Flo - wyobraziłam sobie... ja ustawiłam sobie Sandry - Maria Magdalena (ma głośno zaczynający się początek i taki charakterystyczny, że raczej nie da się pomylić) i raczej mi nikt z banku nie zadzwoni przy wtórze "Marii Magdaleny",

Hej dziewczyneczki!

Ja tak wpadam tylko nadmienić, że żyję, znowu wykończonam :sorry2:

Aniu zazdraszczam nielimitowanego netu!!!

Flo, no tak pewnie zęby..neverending story:no:

matko jedyna co to za pogoda jest??? to ma byc lato???:no:

dziekujemy za trzymanie kciuków, Patrycja ma się znacznie lepiej :))))) najbardziej mnie te krosty martwiły, ale ładnie sie goją:tak:

Andzike gdzieś wcieło ?? co jest ???:confused:

rozpoczęłam nowy temat na GZecie :)

Ostatnia edycja:
Majuska - uff, dobrze że się Paćka zbiera. Na nowym ściśle tajnym/poufnym wątku za GZ już byłam.:-)
A Andzike to coś w zeszłym tygodniu o jakimś drugim etacie pisała, może to to?

Katrina to szybko u was koncza szkole, moje chodza do 24 lipca. Co do tel. to ja go chyba wiecej uzywam do ogladania filmow i przegladania stron internetowych niz dzwonienia;-).

Majuska dobrze ze z Packa lepiej.

Aniu zdrowka dla Wandzi. Od jakiego dostawcy macie internet? My (czytaj.maz) ze wzgledu na cene zmienial na TalkTalk i nie ma dnia zebym w myslach go nie mordowala za to.:angry: Masakra to malo powiedziane.

A u nas caly dzien pada badz leje tak na zmiane. Ciekawe jak bedzie jutro (wedlug prognozy deszcz) bo dziewczyny maja w szkole festy i nie wiem czy jak bedzie padac to przeniosa na inny dzien, zrobia w srodku w szkole ,czy poprostu w deszczu.

reklama
Irka - ja co miesiąc doładowuję sobie tel. za 30E i mam wtedy rozmowy i SMS-y do Vodafonu za free, 100 minut rozmów międzynarodowych i internet (ileś tam), ale co ż tego, jak nie miałam jak neta pooglądać. Teraz to mogę spróbować.
Jutro koniec szkoły, a pierwszy dzień nowego roku to 2 września - takiego SMS-a dziś dostałam ze szkoły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry