reklama

Ciąża po 40

reklama
Hejka, wołam na kawę poranną :-D
Irka no właśnie mamy z TalkTalk. Czemu chcesz mordować męża za to? Cena jest boska bo 18 £ miesiecznie i umowa tylko na rok, teraz jeszcze dumam nad telefonem od nich. Możesz dzwonić do Polski i wysyłać sms? Obecnie mam debilne Three i wypbraź sobie że ani Polska do mnie ani ja do nich nie możemy dzwonić, bo to jest tylko na UK zasięg i szlag mnie trafia. Robert ma Lebara i z jego numeru jest łączność z krajem. W pakiecie jest jeszcze telefon stacjonarny do tego internetu, ale nie spieszy mi się z kupnem aparatu bo wiadomo że będzie kusiło a rachunki potem wyższe :sorry:
Majuśka dobrze że z Paćką lepiej, tak szybko wtedy czytałam... to paskudztwo to wirus czy złapała bo miała pecha? Limit na necie to koszmar bo trzeba wszystko szybko robić i jest się mało dokładnym.
Wanda jest po trzech dawkach antybiotyku, zobaczymy dzisiaj jak kupale i oby lepiej. Zużywała 8-10 pampków dziennie i schudła bardzo teraz. Wczoraj wieczorem wypiła pół kubeczka wody z sokiem więc jestem spokojniejsza i zjadła dwa rybne paluszki.
Filip dzisiaj kończy rok szkolny i zostaje uczniem drugiej klasy gimnazjum... dowiem się o cenzurkę po obiedzie ale z tego co mówił to ładne ma oceny więc mogę być dumna z niego :-D
Kawa jeszcze raz póki biedrona śpi i jest spokój :)))

Flo młodzi raz u nas raz u tamtych rodziców tak,że wqrwa czy innego wnerwa może tym razem nie dostane w sklepie Natalia przyłącza się do zakupów tak ,że nie ma źle .Dziś sa tam ale może po południu albo jutro podjada bo to tylko mały kawałeczek dosłownie 10 minut autobusem miejskim nawet na piechotę na upartego by sie doszło .No Natalka woli być tam ,a Adam tu ,a Borys z Amelią co chwilę w konflikt popadają :eek:Amelia chce sie dzielić ,zamieniać wspólnie bawić ,a Borys zagarnąć dla siebie.Amelia ma małe łapki którymi nieświadomie boleśnie szczypie dla dorosłego no nie przyjemne ale ujdzie dla Borysa to napaść .On jak idzie to jak taran przy 12 kg i jej 7,5 efekt taki on przeszedł ona leży:tak:.Borys gryzie ostatnio chciał z powodu książeczki ugryźć ciocię w reke pokąsał własna ;-):-):crazy:aleśmy miały ubaw:-D.Ciagle pada po gradobiciu dach mi nad sypialnia przecieka i nie ma jak naprawić bo by musiało być sucho.Teraz jak przyjda upały UBIJĘ tą która na nie zacznie szybciej niż przed 10 dniem narzekał kiedy mają być jak nie teraz .Szaro buro i ponuro jest 3/4 roku:wściekła/y:,a po 2 dniach słysze narzekania ,że za goraco :rofl2:.No nic mam nadzieję ,że przynajmniej zrobi się na tyle ciepło i sucho ,że będzie można np do ZOO z maluchami pojechać:tak:

Witam z rana, szaro, buro i leje:no:.

Anka
juz pisze dlaczego, bo internet jest wolny, czesto znika,a niby do 7mb ma byc szybki, jednak najwiecej bylo 4.5 i to ok 1 w nocy, zazwyczaj jest 2.5, wczoraj tak mulilo ze nawet skyp nie dzialal. Do tego siedziba jest gdzies w pakistanie czy jakims innym ciapotowie i jak zadzwonisz to czasem mozesz sie nie dogadac po angielsku (zdarza sie ze osoba odbierajaca nie zna angielskiego):eek:. Na fb maja swoje konto, a pod nim komentarze gdybym szybciej to widziala to napewno bysmy nie zmienili na nich.
Ja mam kom. tak jak pisalam w Talkmobile i moge dzwonic do Pl a oni do mnie, tak samo jest w o2, czy tesco.

Irka na razie u mnie śmiga jak szalony, napisali tylko że do 29 czerwca BT robi jakieś modernizacje na łączach więc mogą być problemy. Zobaczymy co dalej... w tej chwili w mobile mają ofertę od 5 do 20 funciaków miesięcznie w zależności od ilości darmowych minut, ale skłaniam się ku takiemu za 10 z 300 min. Jedyny problem to taki, że mi telefon nie bardzo odpowiada akurat w tej wersji a ten co chciałabym to już 15 kosztuje. Jak skończą Ci się minuty to leci licznik za rozmowy? Męczę Cię, ale akurat nic nie piszą na ten temat a jak już mam podpisac umowę to chcę wiedzieć dokładnie co i jak żeby się na minę nie władować.

Wanda po trzech antybolkach zaliczyła poprawę z brzuchem więc jest OK :-D

Melduje ze nie zyje. Cocodamol dal rade na tyle, ze nie rycze z bolu, ale ubrac sie rano nie dalam rady, tylko z trudem naciagnelam na d... spodnie. Skorzystanie w toalety okazalo sie wyczynem, bol wrecz paralizuje. Kregoslup szyjny.

U nas przy 2 czasami 3 lapkach, tablecie i telefonie nie daje rady, nawet moj maz sam klnie pod nosem (bo zaznaczal ze u nas to ma byc na kilka urzadzen).

Nie wiem jak jest w TalkTalk-u przy konorkach, ale u mnie jak przekrocze limit darmowych rozmow to moge dalej dzwonic z tym ze placi sie za rozmowy , tak samo jest z internetem. Plans With Phones .

Super ze Wanda lepiej sie czuje.

Kinga o kurde co sie stalo ?

Dysk mi wyszedl bokiem.:-D Nawala centralnie na wysokosci barkow, po prawej stronie. Po drugim Cocodamolu udalo mi sie zaczac ruszac i w efekcie mam bardzo ograniczona ruchomosc, ale przynajmniej nie dre ryja co chwile, wypilam kawe i udaje mi sie podniesc malego z podlogi. To juz drugi raz w ostatnim czasie, ale poprzednio nie bylo az tak intensywnie.

hejka

Irka, Ania - u nas nie ma takowej sieci mam do wybory tylko: Vodafone, O2, 3, i Meteor. Vodafona mam od poczatku jak tu przyleciałam i w sumie jestem zadowolona. Mamy tez stacjonarny i stałe łącze też w Vodafonie (byliśmy w eircom-ie, ale zmieniliśmy). Na moje potrzeby ten, który mam mobilny jest wystarczający, bo internet stacjonarny w pełni zaspokaja nasze potrzeby, a ze stacjonarnego mało co dzwonię - głównie tu, bo moja mama ma rozmowy z krajami UE za free, więc tylko puszczam sygnał i mama oddzwania. Czyli te 30E w mobilnym to głownie Vodafony mobilne (za free), a międzynarodowe to na kom. do teściów, do mojej córki i ew. do kogoś ze znajomych - tyle mi wystarcza. Jak zużyję limit 100 minut, to mam do wykorzystania jeszcze kasę z doładowania.

U nas tez dziś pogoda barowa, ale nie mamy na to wpływu - grunt, ze jest w miarę ciepło i nie wieje.

reklama
Hej!

Mam fajf minyts:-)

Flo na wątku kulinarnym postanowiłam nie komentować , tak będzie przejrzyściej więc tu zapytam..gdzie kupujesz bataty?, bo ja mieszkam na prowincji i jeszcze nigdy nie widziałam w sklepie:-D oskrobałam sobie dziś wreszcie młodych ziemniaczków na obiadek i własnie szamię...pycha:tak::-D

Katrina jak pogoda barowa, to trza coś schłodzic na wieczor, nie;-)

Kłaczku współczuję, kobieto musisz zacząc o siebie dbać !!!!

Nie wiem o co chodzi z tym drugim etetem Andzike, ale wcięło ja na amen:no: Zoyka zreszta tez milczy:confused2:

Aniu super, że Wandzia wraca do formy, zdrowie najważniejsze , niech łobuzują te nasze bachorki:tak:

W związku z tym iż zegar nieubłaganie odlicza godziny do naszego zlotu, bardzo prosze o info kto przyjeżdża, ażebym miała czas na zastanowienie sie ile i kogo upchać w jakiej izbie,oraz rozpisać grafik na kąpiele, żeby bojler to ogarnął:-D prosze o podanie równiez liczby zwierząt...ach no i kiedy przyjeżdzacie w piątek czy w sobotę ??? chce Was w piątek;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry