Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Amelia chce sie dzielić ,zamieniać wspólnie bawić ,a Borys zagarnąć dla siebie.Amelia ma małe łapki którymi nieświadomie boleśnie szczypie dla dorosłego no nie przyjemne ale ujdzie dla Borysa to napaść .On jak idzie to jak taran przy 12 kg i jej 7,5 efekt taki on przeszedł ona leży
.Borys gryzie ostatnio chciał z powodu książeczki ugryźć ciocię w reke pokąsał własna ;-):-)
aleśmy miały ubaw
.Ciagle pada po gradobiciu dach mi nad sypialnia przecieka i nie ma jak naprawić bo by musiało być sucho.Teraz jak przyjda upały UBIJĘ tą która na nie zacznie szybciej niż przed 10 dniem narzekał kiedy mają być jak nie teraz .Szaro buro i ponuro jest 3/4 roku
,a po 2 dniach słysze narzekania ,że za goraco
.No nic mam nadzieję ,że przynajmniej zrobi się na tyle ciepło i sucho ,że będzie można np do ZOO z maluchami pojechać
.
. Na fb maja swoje konto, a pod nim komentarze gdybym szybciej to widziala to napewno bysmy nie zmienili na nich.
Nawala centralnie na wysokosci barkow, po prawej stronie. Po drugim Cocodamolu udalo mi sie zaczac ruszac i w efekcie mam bardzo ograniczona ruchomosc, ale przynajmniej nie dre ryja co chwile, wypilam kawe i udaje mi sie podniesc malego z podlogi. To juz drugi raz w ostatnim czasie, ale poprzednio nie bylo az tak intensywnie.
oskrobałam sobie dziś wreszcie młodych ziemniaczków na obiadek i własnie szamię...pycha
Zoyka zreszta tez milczy
prosze o podanie równiez liczby zwierząt...ach no i kiedy przyjeżdzacie w piątek czy w sobotę ??? chce Was w piątek;-)