reklama

Ciąża po 40

reklama
hełoł :-)
żyje i chce SPAĆ
zajrzałam na wątek żarłoczny iiiiiiiiiiiii Flo przepis na bób poproszę - no to z mlekiem kokosowym :-) a po drugie chyba będę musiała notować swe gotowanie :-D bo dla mnie największą inspiracją jest zawartość szafek, lodówki, czasem zachwyci mnie jakiś produkt itd. .....

Heloł dziewczynki :-)
Wróciłam po trzech dniach walki z tysiącem telefonów w magazynie... :baffled: ale już się odkopuję i doczytuję :tak:
Kupiliśmy dziś muszkę i buciki do stroju na chrzest, chciałabym mieć to już z głowy... :baffled:

A rok temu, po meczu półfinałowym Włochy-Niemcy zaczęły mi się skurcze... :sorry:

Cześć,

i ja żyję.
Ledwo dycham. Jak to mówi Majuska. T y r a m. Objeździłam swych klientów i dobrze mi z tym :tak:

Czasu nie mam. Julki dzisiaj nie wiedziałam prawie dwanaście godzin. Normalnie tęskniłam!

Azula ma Facebooka , teraz kolej na Misię ;-)

Aniu - co jest Wandzi? Antybiotyk na biegunkę dali to chyba jakiś wirus skoro zaraża a nie zwykła biegunka ? Całe szczęście,że
już dochodzi do siebie.

Andzike - To jutro ten roczek Kacpra już ?

napiłabym się jakiegoś Redsa ananasowego. Ciekawe jak smakuje.

Kacper ma już rok !

Andzike, ucałuj Kacpra ode mnie i od Julaśki. Niech rośnie zdrowy i będzie zawsze taki radosny jak teraz.

Wszystkiego najlepszego dla niego.

Hejka!

Kacperku w dniu Twojego święta ciocia Majuska wraz z Patrycją życzą Ci abyś rósł zdrowo, szczęśliwie, zawsze uśmiechnięty i może ..jakiejś małej siostrzyczki:-p;-) Buziaki!!!!!

A teraz zbieram sie do tyrki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry