reklama

Ciąża po 40

Dziękujemy, dziękujemy :-D
Rok temu byliśmy już na finiszu, Kacper urodził się o 9.47...
Nigdy nie zapomnę tego jak, gdy już zostaliśmy w sali we trójkę i w szoku patrzyliśmy się z Pawłem to na Kacpra to na siebie,a za oknem słychać Mazurka Dąbrowskiego :-D okazało się, że okna porodówki wychodzą na boisko szkolne i odbywało się tam zakończenie roku :-) A my i tak poczuliśmy się na olimpiadzie po zdobyciu pierwszego miejsca :-D

Rok temu i dzisiaj
Zobacz załącznik 568891Zobacz załącznik 568892

A znacie to?
"Jeśli mężczyzna jest w stanie zrobić wszystko dla kobiety to znaczy, że się w niej zakochał, jeśli kobieta jest w stanie zrobić wszystko dla mężczyzny to znaczy, że się w niej zakochał"
Zgadzam się :sorry:

reklama
Kacperku malutki! Z okazji urodzin życzymy Ci, żeby Ci się w życiu wszystko układało pięknie i dobrze, żebyś na zawsze zachował ten swój zniewalający uśmiech i pogodne usposobienie!!! Sto lat, sto lat dla Kacperka i mnóstwo serdeczności od Maksa z rodziną.

a to nie tak było, że to znaczy, że jest jej synem ????:-)

hahahahaha, zastanawiałam się o co Ci chodzi:eek: przeczytałam raz, drugi i ... :sorry:

"Jeśli mężczyzna jest w stanie zrobić wszystko dla kobiety to znaczy, że się w niej zakochał, jeśli kobieta jest w stanie zrobić wszystko dla mężczyzny to znaczy, że go urodziła"

:-D:-D:-D

Nie, wcale nie jestem zakręcona :-D

Kupiłam dziś GAGĘ - jedyną gazetkę dla matek Polek którą nabywam i która nie powoduje mej irytacji od nadmiaru pasteli :-D i się załamałam ...
jest świetny artykuł: Nasze dzieci jedzą śmieci :eek: zacytuje tylko jedno zdanie, które mnie wprawiło w osłupienie: "ONZ donosi, że liczna osób borykających z problemami wynikającymi z przekarmienia przerosła liczbę osób cierpiących z niedożywienia".

reklama
Dzień dobry,
zaoraszam na niedzielną kawę wczesnym przedpołudniem.
Wczoraj dotarła do mnie paczka z PL i rządzę w kuchni, bo matka przysłała mi od cholery naczyń, deseczek, ściereczek i mikrofalówkę :-) Wandulka dostała słodycze i książeczki, które są bardzo cenne tutaj. No i oczywiście lekarstwa na różne przypadłości bo już mi się skończyły te przywiezione w grudniu. Jestem bardzo zadowolona z tego wszystkiego a Robert czule obejmuje dekoder do polsatu, bo za kilka dni będziemy mieli polską telewizję jak tylko zwalczy antenę satelitarną :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry