Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a teraz szaleje i zapewne ja padnę a on nadal będzie brykał.
bo jak cos ze żłoba to dlaczego dopiero dziś ??? na piątki to chyba jeszcze za wcześnie, oprócz tego nic jej nie jest, apetyt ma że hej, nie wiem co to??? przegrzała się ( chociaz nie było az tak strasznie upalnie) a może przeżarła ??? wczoraj na grilu zeżarła straszna ilość kiełbasy, zagryzając to kiściem winogron
( nie dało rady jej tego zabrać )
ale kupy w sumie były, takie jak zwykle..nie wiem co jest

chociaż nowy kot sam pcha się w gips - jest z tych, co żadnych psów się nie boi, podchodziła do Nelki i się o nią ocierała...
biedna nie wiedziała co czyni
Nelka była cała napięta, ale dzielna :-)
świetną zabawą okazało się wrzucanie do niego różnych rzeczy (w ostatnim momencie zabrałam mu swój telefon, którym też się zamierzał...) i kładzenie się na basenie, co powodowało wylewanie wody i wielką radochę :-)
a zupełnie nie a propos - troszkę się zalkoholizowałyśmy z chrzestną wczoraj, przypomniałam sobie jakie to fajne:-) juz się cieszę na zlot
zapisałam sobie w zakładkach jako kolejne miejsce, które koniecznie musimy pokazać Kacprowi
Julka to prawdziwa mała dama
do schrupania jest!