reklama

Ciąża po 40

Heloł śpiochy!!!!
Wstajemy, nowy wspaniały dzień czas zacząć!!!!!!

na dobry humorek:

stylowi_pl_zwierzeta_8288781.jpg

Załączniki

• stylowi_pl_zwierzeta_8288781.jpg
    stylowi_pl_zwierzeta_8288781.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Majuska - a kawa gdzie? Panda fajna, ale tak zaczynać dzień bez kawy... To w takim razie ja zwołuję na kawę poranną.
Ollena - zęby zębami, a psychologia sobie. Maksiowi się co prawda wyrzynają czwórki, ale dla mnie te pady i ryki świadczą o potrzebie niezależności.

Dziewczyny ZOO w Chorzowie z dolina dinozaurów która istnieje od czasów mego dzieciństwa już ja ujeżdżałam dinosaury:-).ZOO jest rozlegółe potrzeba kilku godzin na zwiedzanie na razie w przebudowie więc w pawilonach odbnowionych zwierzaków przybyło w boksach do remontu pojedyncze egzemplarze .Planuje jechać do ZOO do Wrocka ale to jak nam dzieci podrosną tam jest motylarium.Dzieci zachwycone w ogóle masa ludzi z wózkami też dużo .Ceny jedzonka w środlu zabójcze ale mieliśmy własna wałówę więc tylko po lodzie kupiliśmy.Fajny dzień był:tak::-D.Ollena współczuje zebowych przezyć .Flo panda chyba kawę wydoiła;-)

To i ja się z kawą przyłączam :-)
Wczoraj tyrałam do 21, tyle co wróciłam do domu i ucałowałam dziecko, bo koniecznie chciał na mnie poczekać:sorry2: dziś powinno być łatwiej, jutro szybka wycieczka na działkę, a w sobotę rano pakuję towarzystwo do samochodu i ruszamy na południe :-D
azula - fajną mieliście wyprawę, tylko zwierząt coś nie widać w tym zoo :-D
Ollena - biedna Mia :zawstydzona/y: szkoda, że Was nie będzie :-(

Wracam do Excella...:no:

Majuska, u nas tez gradowalo - przezyly. Ulewny deszcz lepszy od kilku dni opadow - omal nie stracilam Alison Patricii bo zaczela sie topic po kilku dniach deszczu. Zmienilam jej ziemie na sucha, ale i tak jedna galaz poszla... Fuksje sa roslinami balkonowymi/tarasowymi w Pl, wiec daja rade.
Flo, widzialam czarne petunie - na rabatke to slabo, ale sa odjazdowe. Blacky by Ci poszedl, on ma pokroj wzniesiony. Ale czarne bratki, tez widzialam... Ciekawy pomysl, ja bym dodala jeszcze cos bordowego.

Cześć ,

U nas po nocnej ulewie jest świeżo za oknem.

Wczoraj pierwszy raz Julka dała sobie umyć zęby szczoteczką i pastą. Najbardziej podobała jej się nauka wypluwania .

Zazdroszczę Wam tego zlotu. Właściwie to możną do poniedziałku na BB nie wchodzić bo chyba nic się nie będzie działo. No...chyba ,ze na bieżąco będziecie relacjonować:-D

Jadę dzisiaj w trasę.

Od poniedziałku w Lidlu pampersy po 29 zł będą.

Gdzie Anię wcięło ?

Kłaczku ale Cie wzięło z tymi fuksajmi. Prawdziwy zajobbb ;-);-) Coraz piękniej wygląda ogród Wasz ! Prawdziwa hodowla się zrobiła.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Andzike to Wasze psy to mają u Was sielankę i istny raj.
Miałam napisać... Kaceper świeżo obcięty wygląda extra. Zdolna ta Babcia Kacpraa!

Sąsiadka mi ciągle puka. 10 lat obok niej mieszkam i czasami tygodniami się nie spotykałyśmy a teraz kilka razy dziennie puka z rożnymi sprawami oby tylko Julkę zobaczyć, coś jej dać albo wziąć do siebie. M się wkurza bo codziennie wieczorem sąsiadka przyłazi po Julkę i się kręcą w kółko (otwierają i zamykają drzwi ).
Kupiłam jej wczoraj strój kąpielowy. Śliczny. Julka wygląda bosko :)
Narobiła mi dzisiaj ochoty na polędwiczki wieprzowe (jest promo w E.Leclerku) , robi zaprawę, skrapla cytryna a potem smaży i podobno pyszniaste, skruszałe i pyszne. No chyba tez kupię. Nigdy nie robiłam polędwiczek tak, raz smażyłam jak kotlety.

http://promobaby.pl/market-lidl.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka, wzielo mnie. Tyle ze ja zawsze mam tak, ze nie umiem na pol gwizdka i jak sie w cos wkrecam, to tylko warunki zewnetrzne moga mnie przytrzymac. W tym przypadku ogranicza mnie powierzchnia zimowiska dla fuksji - musza byc w chlodnym pomieszczeniu, ale w domu. Kotow tez mam tylko 5, bo wieksza ilosc po prostu nie mialaby juz dobrych warunkow zycia i zrobilabym im tym samym krzywde. Co do fuksji jednak nie martw sie - przedszkole i zlobek juz sa. :-D

Dzis do zlobka trafilo 5 kolejnych szczyli - mam nadzieje ze sie ukorzenia. Po prostu duza galazka Blue Eyes zlamala sie pod ciezarem kwiatow i porobilam szczepki.

A czy babcia Kacpra nie obrobila by i Karola? :-D Mlody mi zarosl jak dziki agrest, a nie znosi zadnego czesania, mymrania kolo lepetyny. Kacprowy fryzik bardzo meski jest.

reklama
Zoyka - fajna ta stronka, dodałam do ulubionych :-) w Biedronce jest też promo na Hugghiesy - to drugie po Pampersach pieluchy, których używamy - 32,99zł za 68szt. rozmiaru 4:tak:
kłaczek - myślę, że nie będzie problemu, tylko jak dostarczyć Karola do Warszawy? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry