reklama

Ciąża po 40

Cześć,

Sandy - Sto lat dla Ciebie z okazji urodzin.

Nie śpimy od 7 a Jarek wstał o 5 bo obudził go mój krzyk. Julka rzuciła się do tyłu i przywaliła głową prosto w mój nos.

Mam nadzieję ze nie będzie dzisiaj takiego upału jak wczoraj.

reklama
Hej dziewczynki :-)
Roboty mam tyle, że nie wiem w co ręce wsadzić, nie mam czasu na napisanie, ale podczytuję Was :-)
A jeszcze dziś po robocie muszę jechać na drugi etat do nocy, eh... :no:

Wydrukowałam sobie właśnie mapkę dojazdu do majuski, co prawda i tak będę jechać na guuupka GPSa, ale jakoś pewniej się będę czuła mając mapę w ręku :-D
Sandy - zdrówka i samych szczęśliwych dni!
asiu - fajnie, że się odezwałaś, Ninka jest prześliczna! :happy2: my Kacpra przesadziliśmy do spacerówki jak miał pół roczku, bo przestał się w gondoli mieścić, ale zapinam go zawsze, tak jak zawsze zapinam pasy w samochodzie, nawet jak jadę 100m - zboczenie ;-)
majuska - 3h??? :szok: i sama zasypia???:szok: ekstra ją sobie wychowałaś:-D my ponieśliśmy klęskę w tym temacie - Kacper zaśnie tylko przy nas, generalnie nienawidzi spania, spanie jest dla mięczaków:-D usypia za to od razu wsadzony do samochodu, mam nadzieję, że w sobotę też tak będzie :-) super, że Paćka już całkiem zdrowa:tak:
kłaczek - fakt, kaczki są bezczelne, ale łabędzie bardziej, szczerze mówiąc się ich boję:zawstydzona/y: a najbardziej bezczelne są wiewiórki w Łazienkach Królewskich - są tak rozpuszczone przez turystów, że stają przed człowiekiem i domagają się orzechów, a olane potrafią biec za człowiekiem i włazić mu pod nogi :happy2:
A Karol wygląda mi na bardzo zdrowego, super rozwijającego się chłopaczka!
Ollena - jak Mia dzisiaj? Będziesz w sobotę u majuski?
Flo chyba też coś przysypało :-);-)

Ja też się cieszę każdą chwilą z Kacprem - codziennie jak wracam z pracy to wydaje mi się, że jest większy :-D Coraz bardziej jest kumaty, a słodki tak, że mam go ochotę zjeść. Jakbym wiedziała,że macierzyństwo to taka super sprawa to bym się tak z tym nie czaiła :-D

Aaaa.... Moja mama własnoręcznie obcięła Kacprowi "czapirzaki" - prezentuje się teraz z bardzo elegancką, męską fryzurą :tak:

Zobacz załącznik 570948

Andzike, z labedziami to ja uwazam - nie podchodze blizej niz one same podejda. Kiedys zachcialo mi sie robic zdjecia z bliska zwyklym obiektywem (nie mialam w kieszeni teleobiektywu) grupce labedzi ktore podplynely do brzegu jeziora. Zlazlam ze skarpy i... jeszcze szybciej wracalam na gore. Parka z mlodymi, tatus sie wkurzyl i ruszyl na mnie machajac skrzydlami. Oj, boli takie cos, boli...

Koszmarek dzis rano popisal sie nowa zabawa - wlazi na stoleczek w lazience, odkreca sobie kran. Musze mocno zakrecac goraca wode, zimna niech sie bawi. I jeszcze drze pyszcz ze sie bawi. :-D
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200294235424003&set=vb.1397266039&type=2&theater

Heloł:)
pies mnie obudził o 6 bo chyba ma jakąś sraczke, na szczeście prosiła o wypuszczenie, więc wybaczam tą szóstą:sorry2:

Dziewczyny zlot tuż tuż, a my nadal nie ustaliłysmy liczby browarów jakie należy zgromadzić:-D na GZ zakładam nowy wątek odnośnie zlotu i jakby co tam sprawy organizacyjne omawiamy;-)

mam tylko nadzieję, że Flo nie utknęła przy tym czymś czego sobie zażyczyłam:szok::szok::szok:...Flo odezwij się !!!!

Sandy skoro Ty solenizantka to wszystkiego najlepszego kochana, spełnienia najskrytszych marzeń !!!!

Cześć, postawcie któraś kawę, bo mi się skończyła. A w zasadzie to poległa - jakiś dureń nie dopłukał ekspresu po odkamienianiu a ja sobie zrobiłam kawę...
Strasznie się dużo dzieje, zaraz ma przyjechać elektryk i pruć ściany.
Wczoraj byliśmy w ZOO - było super, chociaż stado beczących owiec troszkę Maksa przerosło. Ale jak mu dziś puściłam znaleziony na youtube filmik z odgłosami zwierząt to był tak zafascynowany, że zapomniał dewastować laptopa.
Asia - śliczna dziewczynka z Ninki!
Sandy - wspaniałego urlopu życzę. I najlepsze życzenia urodzinowe!
Andzike - super Kacperek wygląda po strzyżeniu! Mama strzygła na żywca, czy przez sen?
Majuska - kopsnij adres na pw
Zoyka - jak nos, nadajesz się do pokazania publicznie?
Kłaczku - świetny Karol! I w sumie to się bardzo grzecznie bawi, Maks jak dopadnie kran to podtapia całą łazienkę.
Tak a'propos - istnieją blokady na krany?
Miłego dnia wszystkim i lecę orać i laborać.

Flo, ja sie tylko boje zeby goracej wody nie odkrecil, bo rano to parzy. Nie slyszalam o blokadach na krany niestety. Nie mam nic przeciwko zabawie woda w umywalce, na szczescie Karol nie chlapie bardzo bo u nas w calym domu sa wykladziny i w lazience tez oczywiscie. Anglia, psze pani, Anglia.

Sandy wszystkiego naj urodzinkowo
:-).My jedziemy do ZOO na razie szykujemy jedzonko wiadomo,że lepiej mieć swoje niż przepłacać .Pieczemy skrzydełka w miodzie ,jakies bułeczki słoiczki dla dzieciaczków mam nadzieje ,że będzie fajnie to na razie buziolki:tak::-D

Flo - przebudowujecie chałupę? Super! :-) Mama strzygła na żywca, posiłkując się reklamami w telewizji:-Dpoza tym Kacper lubi zabiegi pielęgnacyjne typu smarowanie kremem i czesanie, zdecydowanie nie wrodził się z tym w ojca :-D
Nic mi nie wiadomo nt blokad na krany, ale wczoraj się zadumałam nad blokadą na pralkę - moja chyba nie ma jakiejś funkcji blokującej, a obawiam się, że uwielbienie Kacpra do guziczków lada moment skłoni go do przyciskania ich w trakcie prania - póki co nie podchodzi do pracującej pralki bliżej niż metr - chyba go trochę przeraża :-D
Majuska - zacny pomysł z tym nowym wątkiem, idę na GZ.

Laski, poszukuję wózka/parasolki (im lżejszy tym lepszy), jakby Wam się gdzieś rzuciło w oczy, że ktoś chce sprzedać/oddać to pamiętajcie o mnie :tak: i łóżeczka turystycznego też poszukuję :tak:

Znalazłam na FB;-):-)
995422_527632393970767_1270905806_n.jpg

reklama
azula - ja to bym najbardziej chciała, żeby komary w ogóle nie istniały:no: w piątek jadę na działkę, czyli do komarowni, jak znów mi tak dziecko pogryzą jak ostatnio to więcej się tam nie zjawię, koniec kropka:wściekła/y:

A swoją drogą FB to potęga - po 10 minutach po wrzuceniu na tablicę apelu odnośnie wózka parasolki i łóżeczka turystycznego mam jedno i drugie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry