reklama

Ciąża po 40

ale trzydniówkę to ponoc tylko raz sie przechodzi i Packa ja miała w tamtym roku w lecie, miała po 40 stopni prawie przez trzy dni, apotem jak ręka odjął, może to po prostu jakis podobny wirus.

Zoyka, nie kłamię, około 12 kładziemy bachora, sama zasypia, budzi sie około 15. Tak jest jak nie idzie do żłoba, bo w żłobie troche inaczej, śpi w grupie innych dzieci, podobno około półtorej godziny.

reklama
Hej :)

Karolkowi wielki cmok z okazji półtora roczku !!

Dziewczyny ja wciąż z a r o b i o n a jestem :-) Nina rośnie, co dzień czymś nowym nas zaskakuje, kilka dni temu przeniosłam dziewczę moje do spacerówki (na płasko oczywiście) , bo w gondoli już szalała .. nasza spacerówka ma 3 poziomy regulacji, jak nie śpi Ninka, to wozimy ją w pozycji jak w leżaczku bujaczku , czyli troszkę w górze. Od kiedy siadały samodzielnie Wasze dzieciaczki ???
Nawet nie wiem co u Was, zaraz podczytam trochę..ja nie wiem, nie znajduję czasu,żeby na bieżąco tu bywać :no: A to aktualne foto mojego dziecięcia:

Obraz 063.jpgZdjęcie0089.jpgZdjęcie0096_001.jpg

Idę czytać, coby jakieś pojęcie mieć co tu się dzieje :zawstydzona/y: :-D

Załączniki

• Obraz 063.jpg
    Obraz 063.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 71
  • Zdjęcie0089.jpg
    Zdjęcie0089.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 72
  • Zdjęcie0096_001.jpg
    Zdjęcie0096_001.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 65
Katrina dziękuję ... wiesz, że nie zapinałam tych pasków..ale w sumie 4 dzień dopiero po zmianie, z czego niewiele ją podnosiłam,bo spała po 3 godzinki na spacerze, ale będę zapinać na pewno :tak:

Witajcie.
Najnowsze fotki dzieciaczków super.
Stawiam kawę,
bo później nie będzie kiedy.
Powoli zaczynam robić listę rzeczy na wyjazd.
Młode cały dzień siedzą w basenie, R w pracy a ja piorę ,prasuję a z miejsca mnie nie widać.
Teraz to chyba kręcą się wirusy -bo jak byłam z w przychodni to dużo dzieci z temperaturą.
wczoraj sama poszłam na zakupy[młode aż były wściekłe],ale R chciał bym sobie coś kupiła d nich na prezent ,a z nimi to zawsze szybko ,bo marudne..
W niedzielę mamy gości . , a w nocy z niedz./pon. wyjeżdżamy.
Nie wiem czy będzie czas ,ale postaram się jeszcze zaglądnąć do wyjazdu

Zdrówka dla pociech

Hej!
Asiu dobrze, że żyjesz, Ninka cudna panienika i rośnie jak na drożdżach:-)

Sandy gdzie wyjeżdżacie?, zazdroszcze , bo u nas chyba jednak w tym roku wakacji nie będzie, wydatki okołodomowe - solary robimy teraz:confused2:

Gorączka odeszła w niepamięć, jest wysypka i chyba Paćkę swędzi, obserwujemy.... mam nadzieje, że do zlotu się wszystko unormuje!!!!! trzymac kciuki!!!!!!

Przede wszystkim w imieniu "jubilata" serdeczne dzieki.

Faktycznie kochany to bachor, ktory dostaje butle i spada na 3h, ale jak sie wychowalo tak sie ma. :-D

Ninka wyglada slodziascie. Co do pasow to sie nie wypowiadam - zaczelam zapinac dopiero w "parasolce", i teraz w trzykolowcu jak jestesmy w sklepie, albo mlody sie wierci za bardzo. Podczas przelotow nie zapinam, bo Karol siedzi ladnie, a pasy zmuszaja go do odchylenia w tyl i nie moze sobie siedziec normalnie, o wlasnych silach.

reklama
Hej,
MIa miala wczoraj wieczorem goraczke 39,4, koszmar, byla jak piecyk.
Dzwonilam na pogotowie znajomy lekarz kazal dawac co 6h Nurofen, nawet jesli nie ma goraczki. NIE WOLNO poprostu doprowadzic do wzrostu goraczki, poa tym Nurofen czy inny Panadol dziala przeciwbolowo i dziecko sie nie meczy. Mia dostala lek o 20, pozniej o 3 w nocy i do teraz jest spokoj, poczekam na rozwoj wydarzen ale wysypki nie ma, tez juz przechodzila typowa trzydniowke z wysypka i tez myslalam, ze jest tylko raz.

Asia Ninka sliczna!!

Z drzemkami to mam podobnie jak Majuska (jesli Mii akurat cos nie odwali). Daje flache, wkladam do lozeczka i wychodze. Ostatnio wlaczam wiatrak ktory wycisza wszystkie dzwieki domowe i dziecko spi 2h :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry