katrina115
Potrójna Mama
Zoyka - właśnie pierwsze co zrobiłam, to u siebie wyłączylam Wi-Fi i GPS, bo żre mi baterie jak smok, a nie korzystam z tego. Ale generalnie bardzo mi się podoba (mam białego Samsunga).
Prestigio - ładny jest, aż specjalnie sprawdziłam, bo wcześniej tej nazwy nie słyszałam.
Prestigio - ładny jest, aż specjalnie sprawdziłam, bo wcześniej tej nazwy nie słyszałam.
Ostatnia edycja:
czyli moje ukochane Blackberry 
.
. Chłop już padły no i niech się wyśpi.
Pomijam fakt, ze jakby co to stac nas na lody, ale on ich nie jada po prostu. Nie bardzo wiem jak go ograniczac bo zapedza sie na podworka (stoi auto? Trzeba obejrzec!), wiec zgarniam od razu za frak, ale na ulicy potrafi sie intensywnie zaprzyjazniac, z wlazeniem na rece wlacznie. Jesli pcha sie do ogrodka w ktorym siedza ludzie, bo np. dziecko tam jest i on MUSI, to zgarniam dziada, ale obawiam sie, zeby to nie bylo odbierane jak ograniczanie kontaktu z ludzmi. Nie ze nie chce zeby smarkacz sie narzucal, wchodzil bez zaproszenia, tylko ze nie chce zeby on sie z nimi zadawal. A on wszedzie jak u siebie...

no jak wyrwac dziecku to badziewie z łapek????.Majuska ja nie mam smartfona i jakoś nie zamierzam mieć przynajmniej na razie.Katrina da sie kupić o synowa bo jej telefon sie zepsuł zakupiła za około 60 pln byle mieć telefon taki zwyczajny w biedronce .Pewnie taki smartfon to nie głupia rzecz ale na razie mi nie potrzeba:-)