reklama

Ciąża po 40

Majuska co się czepia :-D Stylyzacja Marsa nader udana :-D podziwiam Paćkę bo Kubula nakrycia głowy nosi chwil kilka :-D
Katrina znam to - nosisz milion razy i na ten JEDEN jedyny razy zostawiasz w domu i jest deszcz oraz inne kataklizmy :-D Kubula delikatnie mówiąc też nerwowo znosi zafoliowanie.
Fajnie że jest fajnie z Michałem, a zaczepki wyglądają zapewne komicznie.
Zoyka z butami nie posiadam aż takiej odwagi ale ubrania to co innego.

reklama
Majuska a dlaczego chciałaś ściągać bratową ? Zgubiłam chyba wątek :eek:

Patrycja w tej czapeczce boska jest. No normalnie jak dla niej zaprojektowana :) Ona tak po tej Waszej hacjendzie sama chadza sobie ? Zaczyna mówić z sensem. Fajnie. Jeszcze chwil a sobie pogadacie.

Julka jak się dobrze wsłucham też mówi : jescie raz, ne to, daj to i takie podobne .Dzisiaj Jarka wykopała z łóżka. MIał jej czytać a chciał uśpić. Wykopała go normalnie. Zepchała z łóżka nogami . Musialam ja jej poczytać.

A i JUlka nei lubi zupy pomidorowej. Robiłam dzisiaj trzecie podejście, tym razem pomidorki były z puszki a nei przecier i wzdrygnęła się i rozkrzyczała :ne cem. Nie było kwaśne, dosłodziłam.A fasolkę szparagowa to tak lubi ze łapie obiema raczkami i wkłada w dzioba.

Dzisiaj dzwoniła moja kolezanka . Wyprowadziła się ze Słupska jeszcze na studiach. Mieszka z facetem , mają 5,5 letnią córeczkę. Właśnie stwierdziła ze nie chce z nim być. Ale ze względu na dziecko poczeka az dziecko dorośnie żeby można było jej to wytłumaczyć i żeby zrozumiała.Kuźwa..dziecko nigdy nie zrozumie.

...no ale nie o tym chciałam. Ola , jej córka pierwsze słowo jakie powiedziała to było :kosiarka. Nie mama, nie tata a kosiarka. Dobre,co ?

Majusko zamówiłaś juz Aero2 ?

A co to Aero2??
Zoyka ściąganie bratowej tutaj oznaczało na forum, nie do Polski:-)
co do rozstań z facetami, przerabiałam i tez się za długo do tego zbierałam, jeżeli miałabym się wymądrzać to im szybciej tym lepiej;-) dziecko i tak wszystko wyczuwa, że między rodzicami jest beznadzieja, lepiej niech się wcześniej przyzwyczaja do sytuacji, że mama i tata nie mieszkaja już razem, ale kochają ją nadal

Paćka nie porusza się samopas po hacjendzie...od 7 do 19 za nią biegamy:-D

a już wiem co to Aero2....nie..mój stary zmienił coś w umowie z Polsatem 2 i od sierpnia mamy większy o wiele limit ;)

Ostatnia edycja:
A na forum. Gamoń ze mnie.

Aero tez zamówcie. My juz mamy dwie karty, każde swoją i do tego net z Vectry :) Aero jest w razie "W" i na wyjazdy :)

gdyby któraś chciała darmowy net to polecam aero2.

no to co zrobisz:sorry:....:rofl2:

Ale Cię pacnę :-)
idę do wyrka, pa, pa..dobrej nocki i kolorowych snów, niech sie Wam przyśnią same zajebiaszcze rzeczy:-D

Mojemu Marsowi dzisiejszej nocy się śniło ze uciekaliśmy przez les przed groźnymi zwierzakami. Ukrywał mnie i Julkę podobno żeby obronić przed nimi :-)

Misia - to prawda, że komicznie to wygląda, bo Kubuś ma ok. 80cm, a Michał coś ok. 180cm.. Ale starszy bardzi w porządku do niego podchodzi - sam ma w domu przyrodniego brata 3-letniego.
A Kubulas powiem Wam, ze to mądra bestia i intelygentna. Raz coś zobaczy i potrafi powtórzyć. Mówić nie bardzo mówi, za to wszystko pokaże.

Zoyka - mi się 2 dni temu śniło, że gdzieś lecieliśmy i co chwilę dzieciaków szukałam, bo Alinka z Kubą za rączkę chodziła i go gdzieś oprowadzała po terminalu...

Czy któraś z Was ma w tel. Viber-a??

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Andzike udanego urlopu,-wymarzonej pogody
Majuska gratulacje dla bratowej.
wczoraj upal ,a teraz chyba nadciąga burza ,która miała być w nocy.
W ramach walki z upałem zaliczyłam fryzjera- strzecha wycięta na krótko-zrobiona na świetlistą czerwień.
Miłego dnia

reklama
Helloł:)
Andzike wypoczywaj na urlopie i unikaj sytuacji awaryjnych z laptopem i pracą :-D
Majuśka to bratanica nie jest taka malutka, 2300 to niezła waga jak na 36 tydzień ciąży z tym że wczesniaczek i pewnie będzie pod większą opieką lekarską. Bratową ściągaj do nas :-D
Misia bardzo ładny kombinezon i pora roku odpowiednia na kupno :-D

Wycieczka kilka dni temu do miasta, zakupiłam szelki bo panienka woli już być koło wózka niż w nim a ucieka strasznie goniąc pieski i zaczepiając ludzi. High Street należy do biedrony:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry