w nocy ma być 21 stopni jakiś koszmar 
Zoyka u mnie Kubula jest racuszkowym maniakiem - dziś padł między 3 a 4 racuchem, robię z serem, na drożdżach, proszku do pieczenia, ubijam pianę... jutro jak się ciut chłodniej zrobi robię chlebek bananowy - ale jeszcze nie wiem z którego przepisu
no i muszę kupić patelnię do naleśników bo te które posiadam mają za wysoki rant i są zwyczajnie niewygodne.

Zoyka u mnie Kubula jest racuszkowym maniakiem - dziś padł między 3 a 4 racuchem, robię z serem, na drożdżach, proszku do pieczenia, ubijam pianę... jutro jak się ciut chłodniej zrobi robię chlebek bananowy - ale jeszcze nie wiem z którego przepisu
no i muszę kupić patelnię do naleśników bo te które posiadam mają za wysoki rant i są zwyczajnie niewygodne.

.Zoyka coś tam zje ale ogólnie mało je tylko sporo owoców.Majuska moja babcia w domku na wsi miała masę pajeczyn za to nie było much .Może to sposób;-):-).Kup lep na muchy b ędzie ciut mniej.Ollena ja też mam skórę skłonną do opalenia ale opalam się na złocisty brąz nigdy czekoladsowa nie byłam i wiem ,że niby niezdrowe ale lubię mam coś z kociej natury.Spadam zrobię jakąś rybkę i idę do ogrodu.PA