reklama

Ciąża po 40

Misia - dzięki. Zawsze to jakieś pocieszenie,choć ja czuję ze nic szczególnego mi nie jest. Ot, bóle napięciowe i tyle. Emocjonalna jestem.

Majuska - mi jeden potomek a właściwie potomczyni styka !

Dziewczyny a co z Anką? Do kiedy Ona ma być w PL. Jakos tak ucichła. Macie jakieś informacje ?

Dwie paki ciuszków doszły ale wszystko na 3 letnią Julkę. :no: Kurna, liczyłam,ze będzie jakaś zimowa kurteczka dobra i nie będę musiała kupować. D000pa. Kurteczki są cztery, tfu pięć. Trzy typu wiatrówki z kapturkiem, jedna misiowa i ortalion ocieplany z wielkim kapturem. Wszystko na następny rok. Inne rzeczy tez.

Co do sesji to srania nie mam. Już pamiętam super fotografkę lansowaną na całe miasto jakie mi zdjęcia na chrzcinach zrobiła. :baffled:

u nas leje...

reklama
Poszalałam czyli jak mawia Katrina połechtałam punkt Gnabyłam jesienne buciki na wyższym obcasie, a dla córki nowa w używanych za 10zł kurteczkę i śniegowce (fota kurtki) ,rybki do akwarium od razu w sklepie zoologicznym znalazłam kupca na małe akwarium którego nie używam i do tego sprzedałam mech no i szczescie bo za te pieniądze kupiłam świetlówke do akwarium bo mi sie spaliła akurat dziś.A M zachowuje się psychicznie wiec być może dołącze do grona skłóconych:-(postaram sie nie reagować zbyt nerwowo to może ocale dośc fajny dzień:tak: 100_1718.jpg100_1723.jpg100_1724.jpg

Załączniki

• 100_1718.jpg
    100_1718.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 73
  • 100_1723.jpg
    100_1723.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 69
  • 100_1724.jpg
    100_1724.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
Azula proszę się przyznawać tutaj jaką techniką doczepiasz Amelii czapkę ?!?!?! Kubula w czapce, kapturze jest kilka minut. Jedyne co toleruje to kapelusz lniany - bawełniany :-( to samo się dzieje z szalikami, chustkami :-(
Majuska tu nie ma co się śmiać :-D szczerą prawdę napisałam :-D

Axa dużó zdrówka dla Adi, uśmiechu i radości , śliczotka z niej :-)

ja też dzis wdepnęłam na szmateks wracając z Łańcuta i nabyłam fajna kurtke dla Paćki z Marks&Sp. fioletową:-), bluze polarową, śliczny sweterek i fajowa koszulkę nówkę Zara za 4,50 :-D

Czapka to jeszcze spoko, Packa mi na razie do czapek przywykła, ale takich spodenek w kolanko jak Amelka nie ubierze za Chiny, nogawki i rękawki musza być zawsze zsunięte do końca bo jest granda:-)

Majuska zazdraszczam! Jak mi brakuje "używaczy" też lubiłam sobie powertować:-) Teraz wyżywam się z szukaniem super używek na Allegro;-) a czasami z używką jeszcze jakiś rarytasik mi się trafi np.http://allegro.pl/monsoon-tunika-nowa-cudna-92-i3513830797.html Adi na razie jest grzeczną dziewczynką, jakiś czas temu próbowała postawić się przeciw zapięciu spinki, matka jej to szybko wyperswadowała, i teraz grzecznie znosi wszystko. Usta nawet daje do malowania jak ja sobie przed wyjściem maluje z głośny AAAAAAAAAAAA:-) Jedynie co latem kapelusze niestety zwalała z głowy, czapki już nie.

Ostatnia edycja:
Axa spelnienia marzen i zdrowka dla Adi!!!!!!! sliczna panieneczka :-)

Co do czpaek to Mia zaklada sobie kapelusz po domu slomkowy letni ale na zewnatrz jeszcze czapek nie potrzeba wiec nie musze sprawdzac na szczescie czy bedzie nosic;) Ale kaptur dzis zdzierala podczas deszczu wiec węsze brak akceptacji.
Apaszek i kominow nienawidzi zakladac ale juz jak ma zalozony to jest ok.

Azula AMelka taka zimowa czapke na zewnatrz juz miala? mrozy? ;)

Axa całusy za Adi :-)
Majuska zazdraszczam Ci tego Łańcuta. A ceny o których mówisz to już w ogóle jakiś kosmos.
Nam na zimę brakuje tylko śniegowców. Ale to spokojnie nabędziemy - zapewne w beppi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry