reklama

Ciąża po 40

reklama
Florentyno OOOOOO:confused::szok::-D.Zoyka no zdrowie z wiekiem podupada niestety ja zaczęłam brać glukozamine na moje stawy (już nieduża poprawa) i zakupiłam luteine na oczy ,a 18-tego mam wizyte u okulisty niestety protezy (okulary) będzie czas zaczac nosić :-(A Julcia na pewno świetnie wypadnie:-)Ollena te ubranka sa fajne proste we wzornictwie ale te portały zdecydowanie mnie odstraszają(zreszta to już wiasz).Majuska aleś Ty spostrzegawcza :tak::-Dja to zwrócillam uwage na suwaczek Olleny z różowym autkiem ,a Flo dała takie wyblakłe słoniki chyba p[o to by nikt nie zauważył;-)Ja znów po cięzkiej nocce co tej mojej córeńce jest? budzi sie po kilka razy trzeba utulić by spała dalej ale takie przerywanie snu na mnie nie działa dobrze:-(.Zmykam na GZ

Kurna, myślałam, że jak wróce z roboty to Flo juz tu zdąży zajrzeć i sie przyznać, jak do tego doszło, ale widze, że nadal jej nie było:-) A Wy dziewczęta tak nie konferujcie na BB tylko wio do roboty, nie będzie nam sama Flo w ciąży chodzić:-D, Zoyka, Andzike, Misia..słyszycie??...reszta powiedzmy, że normę wyrobiła;-)

Ollena ale Mijka znowu wystrojona, buty ma fajne:-) No i faktycznie, Twój suwaczek mnie powalił:-D:-D

Zoyka, no to zaczeło sie, niebawem posypią sie pewnie kolejne propozycje modelingu i trza będzie jakiegoś menago zatrudnić:-D Trzymam kciuki za leczenie, póki co olbrzymi krok do przodu, jest diagnoza i dobry lekarz , więc jestes na dobrej drodze

Azula portki typu Alladynki? Hmm podobaja mi sie, ale nie czuje juz parcia na nie, wszelakie inne portachy bardziej mi d.. urywaja ;)
Azula moze Amelce tez zeby ida? Mia tez w nocy sie budzi raz i na jakies 2-3h ma przerwe. Poklada sie, marudzi, placze i usnac nie moze, uciekac chce z lozka. Daje Panadol,smaruje zelem i jest ok.

Majuska Mia dzis luzacko, zero wystrojenia ;)

Tez jestem ciekawa jak tam Flo i jak do tego doszlo ;-))

Dziewczyny spokojnie. My po probach kibelkowania, Karol siada chetnie, ale nie golym tylkiem. Udalo sie ze 2 razy cos zlapac, ale generalnie siadanie na nocnik go nie rajcuje, choc jak mi towarzyszy w WC, to zawsze komentuje, czyli wie co ja robie. No i swojego pelnego pampka tez komentuje.
Flo, gratuluje i... zazdroszcze. Nam sie chyba znow nie udalo, bujam sie juz miedzy resztkami nadziei a poczuciem kleski. Ciesze sie ze Ci rosnie maluszek... Szczerze.
Zoyka, gratulacje! Jula w koncu musiala komus wpasc w oko.
No, co Ty, Ollena! Jeszcze nie wiesz jak do tego dochodzi?? :-D

Ach! BEDZIEMY W PL MIEDZY 23. 09. A 12.10. Dokladnie nie wiem kiedy, ale tak ma Rajmund wypisany urlop, teraz kwestia upolowania biletow.

Ostatnia edycja:
hełoł :-)
Flo gratulacje :-)
Zoyka ma endo zawsze powtarza, że lepsza jest niedoczynność niż nadczynność tarczycy :-D A te badania które masz zrobić są normą w diagnostyce. Julka jest fotogeniczna więc jakoś mnie to nie dziwi, że ktoś chce ją "wykorzystać".
Majuska wiem że fala upałów była ale chyba orzeszek Ci nie wyparował więc nie rozumiem owego zawołania :-D Andzike niech towarzystwa Flo dotrzyma ja za stara jestem i za biedna.

No Andzike koniecznie! bo jak Flo jakims tajemniczycm sposobem za naszymi plecami to juz wiemy, oby Andzike sie nie ukrywala bo to juz cios bedzie!

Przymierzylam chyba z 10 par kozakow, wiedzialam ze mam chuda łydke ale co jakies 2 lata przypominam sobie, ze az taki problem jest i nie ma butow na moja łydke..wygladam jak kot w butach. Buty piekne a odstaja na 3km :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry