Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Zoyka no zdrowie z wiekiem podupada niestety ja zaczęłam brać glukozamine na moje stawy (już nieduża poprawa) i zakupiłam luteine na oczy ,a 18-tego mam wizyte u okulisty niestety protezy (okulary) będzie czas zaczac nosić :-(A Julcia na pewno świetnie wypadnie:-)Ollena te ubranka sa fajne proste we wzornictwie ale te portały zdecydowanie mnie odstraszają(zreszta to już wiasz).Majuska aleś Ty spostrzegawcza 
ja to zwrócillam uwage na suwaczek Olleny z różowym autkiem ,a Flo dała takie wyblakłe słoniki chyba p[o to by nikt nie zauważył;-)Ja znów po cięzkiej nocce co tej mojej córeńce jest? budzi sie po kilka razy trzeba utulić by spała dalej ale takie przerywanie snu na mnie nie działa dobrze:-(.Zmykam na GZ
, Zoyka, Andzike, Misia..słyszycie??...reszta powiedzmy, że normę wyrobiła;-) 

Trzymam kciuki za leczenie, póki co olbrzymi krok do przodu, jest diagnoza i dobry lekarz , więc jestes na dobrej drodze
A te badania które masz zrobić są normą w diagnostyce. Julka jest fotogeniczna więc jakoś mnie to nie dziwi, że ktoś chce ją "wykorzystać".
Andzike niech towarzystwa Flo dotrzyma ja za stara jestem i za biedna.