kłaczek
Fanka BB :)
Misia, skoro masz "dzien swistaka", to znaczy ze Mlody sie normuje w zachowaniach. Przy maluchach wszystko jest powtarzalne - te same pory, te same czynnosci. Przy czym zachowanie stalych por i sposobow dzialania, zwieksza poczucie bezpieczenstwa malucha. Samo dobre masz, samo dobre!
Gosia, o czym Ty rozmawiasz? Jaka woda z dziobkiem? 20 lat temu to mozna bylo dostac kapslowana mineralke w szklanej butelce! Przy pewnej dozie treningu - a motywacji nie braklo - dalo sie opanowac takie umoszczenie na muszelce, zeby uniknac szczypania. No, prawie sie udawalo.
W UK nie leca z nozyczkami tak od razu, ale z drugiej strony boja sie duzych noworodkow i potrafia wymyslic terminacje ciazy, jesli waga szacowana wg. USG osiagnie przykladowo 3,800 kg. Rozumiem ze moga bac sie np. dystocji barkowej, ale... Sie zobaczy bo mi juz zapowiedzieli scan pod koniec - w wywiadzie mam dwoje dzieci powyzej 4kg. Siedze cicho bo pracuje grzecznie. Kamizelke dla dziecia dlubie na zamowienie i sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie.
Gosia, o czym Ty rozmawiasz? Jaka woda z dziobkiem? 20 lat temu to mozna bylo dostac kapslowana mineralke w szklanej butelce! Przy pewnej dozie treningu - a motywacji nie braklo - dalo sie opanowac takie umoszczenie na muszelce, zeby uniknac szczypania. No, prawie sie udawalo.

taki ze mnie słoniu teraz