reklama

Ciąża po 40

Sorki ale na tel. Nie moge znalezc edit.
Kuba niczym prawdziwy facet nie zostawi butelki
Z piciem dopoki nie wypije wszystkiego. A w ogole to nadrabia zaleglosci w piciu z pierwszych miesiecy zycia kiedy to nie chcial pic wcale.

reklama
Azula - nigdy nie słyszałam jakoby cynamon uczulał, na pewno nie jest na liście tych popularnych alergenów
Make Nicely Spicy Baby Food with Cinnamon | The Homemade Baby Food Recipes Blog
używam do Maksiowego jedzonka od dawna, Maks uwielbia! Kaszka, owsianka - obowiązkowo z cynamonem. Ja się z nim zresztą specjalnie nie cackam, bo nie ma po kim mieć skłonności do alergii i nigdy na nic reakcji alergicznych nie miał. Orzechy czasem jada ( np tarte jako posypka do kaszki). Miodu nie dawałam, bo sama nie lubię i po prostu nie miewam w domu. Zresztą miód nam nie potrzebny do szczęścia, natomiast akurat orzechy dla wegetariańskiego dziecka są pożądane ze względu na kwasy omega -3.

azula - owszem orzechy to bardzo silny alergen, z tym, że głównie dla dzieci, które mają skłonności do alergii. Nie mniej jednak na początku powinno się je podawać ostrożnie i obserwować, jak nic się nie dzieje, to mozna podawać, z tym, że lepiej tak jak Flo podaje rozdrobnione.

hej, hej:-)
witam się i od razu żegnam - jutro o 6 rano:baffled: mam pociąg do Gdyni, nie chcę nawet myśleć o której muszę wstać:baffled:
Majuska - zdrówka dla Ciebie i Paćki! i dla Pani Żaby, jeśli by się zaraziła :-D
Ollena - dobrze, że zrobiłaś test, przynajmniej się nie stresujesz...
Zoyka - dla Ciebie też zdrówka :-)
Flo - fajnie, że Maks potrafi sam sobie zorganizować rozrywkę:-)
kłaczek!!! brakowało tu Ciebie dobrze, że wróciłaś i że wyjazd się udał:-)
Coś jeszcze miałam, ale przecież skleroza to siostra moja rodzona (nawiasem mówiąc, kto ubierał tą aktorkę do reklamy?? zrobili coś bardzo dziwnego z jej figurą:baffled:)

Byliśmy dziś u neurologa, wszystko w porządku (nawet to, że Kacper pomimo umiejętności chodzenia nadal woli poruszać się na czworaka) poza... siedzeniem okrakiem, ale to, dzięki Zoyce, zupełnie mnie nie zaskoczyło:-D

Hej,

Ból gardła minął ale męczy meni katar. Blee..

Olena - super,ze zrobiłaś test. Cieszę się razem z Tobą.

Andzike nie mogło być inaczej z Kacprem. Baw się dobrze :)

Flo kupiłam to : Najlepsza GARAM MASALA PREMIUM 50g od Ale_Raj (3441647237) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Skład taki jak napisałas , z cynamonem i kardamonem. Gdzie ja czuję curry ? W kazdym razie ani smak ani zapach mi nei pasują. Dzwine w sumie bo skład dobry i w moim guście smakowym.

hej,
No @ juz przyszla nad ranem, wiec wszystko jasne i moglam poczekac z tym testem.
Jezuu jak dobrze!!!! Wy sobie zdajecie sprawe, ze nie ja nie moglabym urodzic tego dziecka wiec stad taka a nie inna reakcja i kamien z serca!

Moi od malego cynamon dostaja a orzechy Patryk od niedawna bo to najbardziej niebezpieczne jedzenie dla dzieci, najwiecej zakrztuszen i uduszen jest przez orzechy wlasnie. Patryk je pod czujnym okiem minimum dwoch osob;) no chyba, ze rozdrobione dawac ale jeszcze nie kupowalam takich.

Slyszalam, ze u Was upaly, zazdroszcze... u nas 5 stopni pierwszy raz z rana :( czuje, ze tego weekendu nie spedzimy na plazy.. :(

Smy som.
Ollena, widze ze luzik! Gratuluje jednej kreski!:-D
Zoyka, curry to tez mieszanka, w garam masala powinnas czuc kumin, troszke imbiru, kardamonu, sporo kurkumy... Typowy zestaw indyjski/pakistanski itd. U nas czesto gosci jeszcze tandoori masala.

Kurcze forum mi sie rozjechalo na boki. Zawsze miescilo sie na stronie, a teraz na dole suwak, a tu... burdello bum bum. Wielkosc liter po staremu, czyli to nie kwestia niekontrolowanego powiekszenia.

Ostatnia edycja:
reklama
Melduje się z Gdyni,podroz minela spokojnie,wspolpasazerowie malo rozmowni,więc moglam się w spokoju oddac lekturze :D udalo mi się zlokalizowac busika do Jastarni i wlasnie w nim siedze. Kierowca co prawda wyglada jakby byl na ciezkim kacu,ale mam nadzieje,ze to tylko takie wrazenie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry