Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
był mega śpiący, podpierał się nosem, potykał - ale nie chciał spać i koniec. Jaki był problem? Paweł pojechał do Łodzi na dwa dni i to ja musiałam Kacpra usypiać, okazało się, że całkiem się odzwyczaił od wieczornego usypiania przez mamę, wieczory są dla facetów i to tata ma usypiać 
), Kacper budzi się czasem ok. 6 jak Paweł się kręci, ale zazwyczaj śpi dopóki ja nie wstanę - a czasem ja wstanę, idę się myć, a dopiero Kacper przyłazi do łazienki i pomaga mi się szykować. Nie zasnę przed 24 - w ciąży byłam mocno zdziwiona jak padałam ok. 20.
boję się pisać, bo jak kiedyś Ci zasugerowałyśmy z Zoyką, że za szybko podajesz Mii leki to byłaś mocno oburzona, że się czepiamy ...
więc aż się boję reakcji na opinię o dawaniu Mii leków antyalergicznych na katar...
chociaż dziś pożyczyłam z pracy Fiata Pandę, ehh, cóż to za maszyna, nic tylko jeździć
a Paćka śliczna i faktycznie na ostatnim zdjęciu mocno podobna do "starego" (serdecznie pozdrowienia proszę przekazać
) 
I pewnie po kosztach na jakie naraził stację - zajmie