katrina115
Potrójna Mama
Flo - próbowałam tak robić, ale jest krzyk - dziecko mocno protestuje. Zresztą jakoś ta główka mu się nie kiwa na spacerach - siedzi prosto, obserwuje, podjada, gada z koleżanką Laurą (ostatnio prawie codziennie chodzimy na spacery z koleżanką, której córeczka jest równiutko 4 mies. młodsza - Kuba teraz skończył 16 mies., a Laura roczek) i nie w głowie mu spanie na dworze. Ale w domu - po spacerze kładę go w łóżeczku i śpi (najczęściej na klęcząco - Alinka też tak spała).
Jedynie jak jest śpiący to w samochodzie potrafi zasnąć i przespać drogę - Alinka też.
Jedynie jak jest śpiący to w samochodzie potrafi zasnąć i przespać drogę - Alinka też.

.Następna wizyta u "zdrowych " na bilans dwulatka.No ale jeszcze mamy skierowanie na morfologie czyli łapanie siuśków do woreczka
No i pani doktor powiedziała,ze zauważyła pewna prawidłowość ,że dzieci które szybko mówia później uczą się czystości i vice versa.I ja się z tym muszę zgodzić .Adam mówił szybko i ładnie ,a nauczył się czystości jak miał ponad 2 lata ,a śp Zbysiu sam gatki ściągał w wieku 18 miesięcy ale mówić zaczął jak miał ponad 2 lata.Czyli przy Amelce chyba nocnik po 2-gich urodzinach
jak oczywiście to się potwierdzi.I ciekawe tłumaczenie On mnie adorował.
,a w ustach nauczyciela ,lekarza czy księdza to