reklama

Ciąża po 40

Oo czyli to ktos kto wnika w nasze wpisy, nieciekawie.
Ale w Majusce cos musi byc, ze na milosc sobie zasluzyla :-) Majus powiedz Marsowi, ze skarb ma w domu, bo nawet zboki Cie kochaja! :-)))

Flo stopnieje szybko, na dniach ma byc cieplo a na nasz przylot jeszcze cieplej. Mam tylko nadzieje, ze ta zima nie przesunie sie w czasie i nie bedzie trwala do maja..

reklama
Hełoł :-)
no i u mnie to białe gófffno leciało z nieba :-( na razie to wygląda jak łupież ale obawiam się, że to wstęp :-(
To normalne nie jest żeby już snieg spadł i jeszcze leżał dłużej tydzień :-(
Ollena to się ciesz, że masz grzeczne dzieci :-D
Doszłam do wniosku, że nie ma sensu walczyć z dziecięciem - jak ma ochotę to śpi u siebie, jak nie to śpi z nami.
Się tylko frustruję zupełnie zbędnie.
Od zboczka serwera nie dostałam PW :-D buuuuuuu :-D
Andzike "doświadczyłam" obłędu świątecznego w smyku. Chciałam kupić Kubuli rajty. jak zobaczyłam kolejkę do kas to rajty odłożyłam :-) Czy któraś z Was wie gdzie można kupić rajty typu gładkiego ??? Szare, brązowe,czarne ? podkolanówki bez wzorków ? ewentualnie paski ? czy wszędzie muszą być bohaterowie z bajek ? z filmów ? I nie wiem z czego jeszcze ??
muszę się wybrać do empiku i oblukac na żywca jakieś książeczki. Chociaż patrząc na jego biblioteczkę nie wiem czy jest sens :-D Ostatnio powrócił do obrazków dla malucha - tym razem katujemy GÓRY. Nie pytajcie mnie ile razy powtórzyłam słowo: kozica :-D świstak czy też sanki :-D
Właśnie zauważyłam, ze Kubula sam się obsłużył puszczając sobie na lapku jakąś bajkę po angielsku :eek: yyyy to jednak nie jest bajka tylko lekcje języka angielskiego :szok:

Ja też mam ten problem, teraz musze rajtki już i spodnie ubierać, bo lodem daje jak cholera, no ale najwyżej spodenki ściagną i w rajtkach się będzie bawić, gorzej z górą:sorry: Macie jakiegos Mikołaja w żłobie?, bo u nas ma przyjść do dzieci, mam na Paćke haka, żeby grzeczna była , bo Mikołaj tylko grzecznym dzieciom przynosi prezenty, jest tym przejęta i słucha:-D

Majuska jak będzie zimnica zimna to spodnie + kombinezon ale teraz za ciepło na taki zestaw. Spodnie ocieplane za ciepłe. Kupiłam jakieś grubsze sztruksy ale w żłobie każde spodnie są za ciepłe :-( U Ciebie na górę i tak jest lajcik bo rajty, tunika i już a Kubuli w tunikę nie odzieję :-( Estetyka jedno a wygoda i zdrowy rozsądek drugie i jakoś im nie po drodze :-(
Jak Kubule wystylizuję wyjątkowo "obłąkanie" to fotę zrobię :-D
Pytałam m. bo on jest dostawca i odbiorcą Kubula ale nic nie wie, nic nie słyszał, oczywiście że zapyta o tego mikołaja ale mam mu przypomnieć ... (kiedyś) :-D

Gladkie rajty dla chlopcow sa w H&M 2pak granat i braz jakos tak, wypatrzylam ostatnio:) ew jakis granat w paski. A jak nie to najlepiej kupowac w takich zwyklych malych sklepikach dzieciecych.

Ja nie zakladam rajt Mii pod spodnie jeszcze, narazie spiworek na nogi wystarczy. Ale to przy 0 st.
Poza tym bede miala problem z rajtami pod czymkolwiek bo mamy legginsy i jedne jeansy wiec pod legginsy moze byc ból rajty wepchac.

No i mam nadzieje ze na grudzien/styczen w PL obejdziemy sie bez kombinezonu..

Misia - w outlecie calzedonii dopadłam skarpetki i podkolanówki bachorze - gładkie! Granatowe, brązowe, kawa z mlekiem. I rajty, w kolorze wyszarzałego granatu.
Mam te same uwagi co Ty - pstrokacizna mnie zabija, że też na każdej skarpetce musi być jakiś szaleńczy dekor.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry