anka_d
Fanka BB :)
Flo podpisuje sie rekami i nogami pod tym co napisalas. Wspomnialam wyzej, ze Wanda kocha srubokret a lalki sa super zabawka.
Jako dziecko lazilam po drzewach, mialam czolgi i autka, klocki oraz nie mialam ani jednej lalki bo ich nie cierpialam. Wyroslam ze swiadomoscia ze jestem dziewczynka i kobieta a dobor zabawek mojej swiadomosci plciowej nie zaburzyl.
,
Jako dziecko lazilam po drzewach, mialam czolgi i autka, klocki oraz nie mialam ani jednej lalki bo ich nie cierpialam. Wyroslam ze swiadomoscia ze jestem dziewczynka i kobieta a dobor zabawek mojej swiadomosci plciowej nie zaburzyl.
,
..okazuje się, że u nas to jak najbardziej "jest w użyciu" , Paćka ma kilka resoraków, bawi się kombinerkami, bawi się w stacje dokujące, nawet ostatnio widziałam gdzies takie zestawiki do "jechania na szmacie" ( oczywiście różowe) i moja pierwsza myśl była - w życiu bym jej tego nie kupiła.
My tak na prawde nie mamy kompletnie doświadczenia z tym, bo tyle co sie u nas pokazało, jak widać zjebiste opóźnienie jest w Polsce
...mogli to byc klienci do styrzyżenia, ludzie w sprawie adopcji psów, no i dziś oddzwaniałam