reklama

Ciąża po 40

Cześć,

Jestem zombi. Ok północy Julka przyczłapała z łóżka i władowała mi się na kolana. Nie mogłam się nawet umyć bo był ryk.

Nie mogłam zasnąć i ona też nie mogła. Budziła się w nocy i lezała z otwartymi oczkami gapiac się w sufit. Ściągnęłam ją z wyrka przed 8 bo mam tego dość.

reklama
Zoyka - noc zombiaków ?
mózg zasiliłam kawą, humusem i migdałami :eek:
Kubul zasnął normalnie ale ok 2 zaczął się budzić z rykiem płaczem i pokrzykiwaniem mamamaaaa :-( skończył w naszym łożu. O poranku znów się zaczęło wycie i płacz. Jak zaczął wyć o 7:30 to zakończył o ... 9 ? cud że przeżył - bo miałam ochotę go ubić, udusić, wysłać na alaskę, zakisić itd. ...
Zaraz pijemy 2 kawę i robię wypad na spacer - idziemy na stadion - ja pobiegam a on pojeździ na swoim jeżdziku, zmęczy się to mu ból duszy przejdzie.

Czesc dolaczam do zombiakow z kawa
chyba dzisiaj w wiekszosci mialysmy super noc:no: Zoyka odpuscilam Wandzi jedna noc i wzielam do siebie do lozka bo chcialam dluzej pospac i rezultat tego taki, ze dzisiaj darla sie od 3 do 5 ze chce do mnie. Twardo odmawialam wiec ryczala. Bylam kolo niej, glaskalam jak zawsze a ona sie darla ze do mnie. Moja wina, bo nie bylam konsekwentna i dzisiaj ponioslam kare za to.
Dzieci to terrorysci, wykorzystywacze, blagierzy i mali klamcy. Grunt to nie dac sie wpuscic w maliny :-D

w ramach ożywienia proponuje obejrzeć: Janusza Korwine - Mikke oraz ks Oko :-D ciśnienie 1000000 :-D
Ania masz racje :-D Dzieci to terror z ciele cherubinka. W czystej postaci :-D Te uśmiechy, dołeczki, trzepot rzęs... :wściekła/y:

Misia - nie mogę oglądać Korwina . Irytuje mnie już jego gęba nie wspomnę o tym co mówi.

Kempa tworzy właśnie zespól parlamentarny stop ideologii gender. Kto ją wybrał ? Kuźwa , przeciętny człowiek nei wie nawet co to gender i na pewno nie chce zeby posłowi się tym zajmowali.

I ja się witam, po zombiakowej nocy i poranku... :no:
Kacper oczywiście wylądował z nami w łóżku, a ostatnio zrobił się strasznie wrażliwy na dotyk jak śpi - nie znosi jak się go w nocy przytuli i co gorsza przykryje, więc spaliśmy mniej więcej tak...
Zobacz załącznik 602190

Poza tym od rana wszystko jest na nie - jak P. wyszedl z psami to darł się pod drzwiami, że chce do taty, jak ja poszłam się myć, to darł się pod drzwiami lazienki, że chce do mnie... Kacper jest jak pies pasterski - musi mieć całą rodzinę na oku :tak:
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Katrina buziaczki dla Kuby! dzisiaj kolejne miesieczno-urodzinki :-D
Zoyka to jest marnowanie pieniedzy podatnikow ale za o wyzsze pensje panow poslow. Za udzial w takiej komisji dostaja dodatkowa kase wiec tworza je bez umiaru i ladu a im glupsza tym lepsza, bo nie trzeba sie wykazywac rezultatami:sorry:
Misia jakos wole druga kawe???.... :-D
Andzike zdjecie super, spalismy tak samo ale z jedna koldra :-D dlatego odmowilam wspolpracy w lozku z biedronem :))

Zoyka pan JKM działa mi na ... wszystko :-D Pooglądaj sobie ks. Oko. Mój ulubieniec. Wiem, że mamy demokrację, ale nie wiem czy to brak rozumu czy ordynacja wyborcza spowodowały że osoby typu: Kempa czy agent Tomek trafili na Wiejską. Przecież to jest ŻENUJĄCE !!!! Kolejna komisja, kolejna kasa wydana na wynagrodzenia dla członków komisji, na różnego typu ekspertyzy ekspertów ... i to wszystko za pieniądze NASZE. A potem jest hasło: nie ma kasy w kasie ZUS, NFZ... to może podniesiemy VAT na rzeczy dla dzieci ? w ramach polityki rodzinnej - bo to że dzieci nie ma to gender a nie idioci w rządzie. od lewa do prawa i od prawa do lewa.

Hej,
Co jest z ta noca? Mia od 2 z hakiem sie obudzila, chwilami plakala, po 2 dalam flache z mysle ze jak zwykle zaraz usnie. Po 4 juz zmienilam pampersa, o dziwo suchego a on w pisk i placz, zaczelam schizowac ze moze dostala zapalenia pecherza, dalam Ibum, ok 5 zasnela... Przed 8 zdarlam na sile gada, znowu z suchym pampem, ale zrobila siku do wc wiec wielkie ufff. Padla po wielkich bojach o 12..

Zoyka JUla spi?

reklama
Olena - Jula nie śpi. Właśnie wróciłyśmy ze spaceru i zakupów i wcina tosta .Jula nie4 wie czego chce od rana. Marud nad marudami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry