Florentyna
Fanka BB :)
witam się z pysznym espresso
oj oj, widać przyszedł na nasze dzieci jakiś czas nerwowego spania. Maks też się obudził w nocy, na szczęście wygłosił tylko jakąś dłuższą wypowiedź na temat psów i cieni, wyrzucił poduszkę z łóżka i poszedł spać znowu. Wczoraj było gorzej, chyba jakiś zły sen go obudził bo płakał i półtorej godziny czytałam Kubusia Puchatka zanim zasnął znów.
Przykrywanie to też temat - zasypia najchętniej na kołdrze, co ja się później namęczę żeby to spod niego wydobyć.
A bywa, że zanim zaśnie w ramach protestu wywala całą pościel - prócz prześcieradła, bo jest na gumce.
oj oj, widać przyszedł na nasze dzieci jakiś czas nerwowego spania. Maks też się obudził w nocy, na szczęście wygłosił tylko jakąś dłuższą wypowiedź na temat psów i cieni, wyrzucił poduszkę z łóżka i poszedł spać znowu. Wczoraj było gorzej, chyba jakiś zły sen go obudził bo płakał i półtorej godziny czytałam Kubusia Puchatka zanim zasnął znów.
Przykrywanie to też temat - zasypia najchętniej na kołdrze, co ja się później namęczę żeby to spod niego wydobyć.
A bywa, że zanim zaśnie w ramach protestu wywala całą pościel - prócz prześcieradła, bo jest na gumce.
Ja daje Amelke do śpiworka i okrywam lekkim kocykiem jak nawet go zrzuci to mi nie zmarznie.Andzike wy mieszkacie w bloku i tylko jakaś awaria ciepłowni lub zima poza sezonem grzewczym jest problemem .My mamy CO w mieszkaniu i w nocy w nim nie pali się więc okrycie jakieś musi być.Co do przespanej całej nocy to może ze 3 razy się zdarzyła dziś budziła się dwa razy na picie czasem też się drze właśnie jakby jakiś koszmar miała .U nas 3 jedna przebita do połowy i tyle nie wiem kiedy ma zamiar mieć pełne uzębienie?
więc jakoś strasznie się nie przejmuję tym, że Kacper nie daje się przykrywać (chociaż osobiście ja nie potrafię spać bez przykrycia :-)) 
odebrałam dziś przesyłkę z bodziakami i spodenkami kupioną na wyprzedaży - rozmiar 86 jest tak wielki, że na upartego ja bym weszła 
)potem usiłowała zawinąć się w lampki
.Ollena Amelka ma 80 cm ale wagowo to chyba kilo lub i półtora lżejsza.