• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

I ja się witam, jeszcze bez kawy, czekam, aż przewali się tłum w kuchni i pójdę sobie zrobić :-)

kłaczek - STO LAT dla Karola! Niech zawsze będzie takim pogodnym, uśmiechniętym chłopcem jak teraz! :-)
majuska - jak się zmobilizowałaś, żeby przegonić ministrantów to będziesz żyła :-D
katrina - ja z nexta też lubię - szczególnie te z lumpeksów :-D zostawiłam sobie jednego bodziaka ze smyka, resztę odsyłam w cholerę:sorry:

reklama
100 lat, spelnienia marzen dla Karolka, samych pieknych i slonecznych dni!!!!!

Ja tez jak katrina nie lubie bodziakow z Penisa, rozciagaja sie i takie szerokie bary sie robia;) kupuje teraz z H&M i jest ok. Z Nexta nie probowalam nigdy.

Andzike mm dostal maly prezent (bilet na mecz na Narodowym zamowilam ale jeszcze musi poczekac) i torta ale dopiero dzis bedziemy go jesc.

Wichura chyba sie skonczyla, nie slychac jej i drzewa sie nie ruszaja;) w mieszkaniu tez nie moglo sie nagrzac, jak nigdy wlaczylismy 3 kaloryfery ale jak wiatr soe skonczy to wystarczy jeden i jest spokojnie 22 st:)

Moja mama idzie w poniedzialek do szpitala na operacje, strasznie sie martwie :(

Cześć!
po pierwsze - druga kawa.
po drugie pierwsze:
Karolu! Wszystkiego co najlepsze, żebyś rósł zdrowy i silny i nigdy nie stracił poczucia humoru i tej odrobiny szaleństwa!

Oj, ciężka noc za nami, z pobudką około 4. W końcu zdesperowana wzięłam do siebie do łóżka - a nigdy tego nie robię. Pomysł okazał się głupawy, bo dziecię owszem, przestało ryczeć, za to świetnie się bawiło przez jakąś godzinę. Gryzło mnie w nos i chichotało diaboliczne, wgryzało mi się w szyję z wampirycznym uśmieszkiem, chowało łeb pod poduszkę i piszczało " nie ma" i zabrało mi kołdrę.
W końcu przerzuciłam do łóżeczka, gdzie zasnęło. Wstało zaraz po 8, wściekłe jak gniazdo os. trzy razy zakładałam pieluchę, a on ją zdzierał z pupy i ciskał na podłogę. Na szczęście po owsiance humor się poprawił, ale ja funkcjonuję z oczami na zapałkach.

Ollena - nie martw się, bądź dobrej myśli. Będziemy trzymać kciuki za mamę.

Moje ulubione bodziaki to stanowczo Carters i Old Navy. Te z H&M też faktycznie są niezłe.
Wiecie, muszę zmierzyć bachora, ale tak mi się coś zdaje że 80 w większości przypadków już nie bardzo. To znaczy funkcjonujemy wciąż na bodziakach Cartersa w rozmiarze 12 m - cy i są dobre, ale piżama czy spodnie 80 to dużo za krótkie. Mamy pojedyncze swetry czy bluzy w rozmiarze 92 i są albo troszkę za duże albo nawet wcale nie...

O Carter's jest idealny jesli chodzi o body! szkoda, ze nie mam.
Old Navy probowalam dawno temu te z krotkim rekawem, z dlugim pamietam ze byly fajne, Gap sie wyciaga bardzo a Old Navy nigdy.

Ja też lubię bardzo Cartersa, mam sześciopak od bratowej , taki zwykły biały krótki rękawek, można to tłuc na okrągło w pralce i nic się z tym nie dzieje, rewela, mamy na18 miesięcy i wciąż są dobre, z body zrezygnuję chyba jak Paćka zacznie wreszcie robić na nocnik, ale wcale jej się z tym nie śpieszy, podobno w żłobku siedzi ze wszystkimi dziećmi, a w domu jest cyrk, mało tego, ma fazę na kłamanie, pytamy czy jest kupa, "nie, nie ma" a odór na cały salon:sorry:..albo sama przyjdzie i zagaduje " nie mam kupy" no to od razu wiadomo, że jest:no::no:

Strzyge sobie sznupkę, strzygę, a tu ding-dong, ktos dzwoni, otwieram....Panie od Jehowych:sorry::sorry:..i znów musiałam przepędzać:-D, na szczęście miałam w rękach obcinarkę do pazurów więc byłam przekonująca:-D

nadal słabowitam:sorry:

Ollena trzymamy kciuki za mamę, nie martw się:tak:

reklama
Ollena ja akurat po telefonie do mojej siostry .Usuwali jej macice dostała zzo.Czuje się dobrze była cały czas przytomna zabieg trwał niecałe pół godziny mówiła ,że na razie nic ja nie boli ale ma jakieś drgawki .Mam nadzieje ,że teraz wszystko szybko się zagoi i szybko dojdzie do siebie .Moge raczej jedynie do niej dzwonić bo wyprawa do szpitala z mała Amelka nie wchodzi w grę.Z twoja mamą Ollenko też wszystko będzie dobrze:tak:Mnie tez niestety operacja nie minie ale muszę poczekać aby Amelka była ciut bardziej samodzielna.Body mam różne i H&M i nexta i polskie i zależy jakie się trafią(w większości mam używki) i z H&M są super z Nexta też inne różnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry