• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Ollena - tak jak pisałam mogę oddać bodziaki, ale nie mogę ich wymienić na mniejszy rozmiar - bo już ich w promocji nie ma. :wściekła/y:
A są naprawdę ogromne, nie wiem czy jak Kacper do nich dorośnie to nadal będzie pomykał w bodziakach :-D chyba je jutro odeślę i będzie z głowy, poszukam czegoś w lumpeksie, taniej wyjdzie :-D
Jak urodziny Marsa?
misia - fakt, Kacper też ma ze dwa bodziaki na 74 cm, są takie akuratne, idealne są te na 80, ale są i takie na 86, które pasują :shocked2: i bądź tu człowieku mądry... :confused2:
azula - no to Ci Amelka pomagała przez cały dzień :-D Kacper dziś tylko przynosił pranie do powieszenia, po szczepionce był strasznie marudny i tylko to mu było w stanie poprawić humor;-)
katrina - 15 stopni to faktycznie chłodnawo... :szok:
Zoyka - no i super :-) konsekwencja popłaca, co nie?

Lubicie horrory? na TVP1 jest "Pokój 1408" - jeden z lepszych, które widziałam - mało tego - koleżanka opowiedziała mi w zarysie fabułę, zanim go obejrzałam i nie mogłam w nocy spać, bo mi się śnił :-D Teraz też tylko zerkam z nad lapka :-D

Andzike no, tylko to takie trudne :-D Ale drobniutki ten Kacper. Taki mis ię wydawała jak stał kolo Pawła na zdjęciu właśnie .No ale po takiej drobniutkiej Mamie nie moze byc inny ;-)

horrory lubiłam ale od kiedy Jarko tylko takie filmy ogląda - nie lubię.

Wszyscy znajomi się zachwycaja nowym filmem wall street. Tez się chyba wybierzemy w weekend.

Kurczę, znowu odwolali Klub Malucha. Tym razem pani skręciła kostkę. Nie byłysmy już ze 3 tygodnie bo najpierw pani zachorowala, potem były swieta a potem nowy rok. Szkoda.

Zoyka - przy Pawle musi być drobniutki, bo Paweł ma ponad 180cm wzrostu i wątły nie jest :-D mam nadzieję, że Kacper ze wzrostem pójdzie raczej w ojca, bo z moim wzrostem i uszami nie będzie miał łatwo w szkole :-D

co do bodziaków to ja najbardziej lubię te z Early Days. W styczniu ubiegłego roku kuzynka mi przywiozła z Anglii takie wielopaki r. 80 i Julka jeszcze je nosi ,choć już mocno naciągam i muszę się rozejrzeć za nowymi.

A gdzie kłaczek ? Kłaczku - dla Karola buziaki i wszystkiego dobrego, nie się chowa zdrowo, spełnia marzenia i będzie szczęśliwy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kłaczku - buziaki dla Karolka - 100 lat!!!!!!!!

Andzike - no te 15 stopni to juz tak skrajnie (choć ostatnio mamy niekończące się wichury i na prawdę przy tutejszym braku izolacji domów wszystkie ciepło jest wywiewane). Na ogół jest tak 17-18 stopni, ale to i tak za mało, żeby spać bez przykrycia kołderką.

Zoyka - ja osobiscie najbardziej lubię bodziaki z Next-a!!!!! Early days mają niestety tendencje do zmieniania kształtów. Potrafią się tak porozciągać, że szok. Dla mnie było to dużym problemem przy Alince, która była zawsze bardzo szczuplutka i inne body poza Next-owym jej z ramionek się zsuwały. Przy Kubusiu miłość do tejże marki nie wygasła i co jak co, ale wolę dać 11 Euro za 5 szt. wiedząc, że po praniu mi się nie odkształcą niż kupować jakieś inne.

Jestem, jestem! KAWA!! Dziekuje za zyczenia dla mjego krejzola - to szalony pedrak. Spal dzis w lozeczku, w nocy obudzil mnie lomot. Dziecko wypadlo z lozeczka przy probie wyjscia. Zaswiecilam lampke, to wlasnie sie zbieral - przesunelam sie tak, zeby mogl wejsc miedzy nas, a ten sie smieje i pcha sie do naszego lozka. I tak sie smial az zasnal... no, osiolek.
Mam dzis scan po 8, wiec obudzilismy mlodego... Rajmund puscil mu muminki na telefonie - szkoda ze nie sfilmowalam tej pobudki

reklama
Hejka!

Nie wiem co to wczoraj było, ale i ja miałam fatalne samopoczucie , tzn. podejrzewam, że to skutek strasznej @, w każdymbądź razie wróciłam koło 15 z Łańcuta, potem miałam tylko siłe na przepędzenie ministrantów pytających czy chcemy księdza, a potem odpadłam totalnie. Teraz się zastanawiam czy to ksiądz mnie nie przeklął i nie odebrał mi mocy:-D..dawno sie tak fatalnie i słabo nie czułam, dziś zresztą niekoniecznie lepiej, ale zmobilizowałam się bo mam zaraz klienta.:sorry:

Karolu żyj nam zdrowo i radośnie , wszystkiego najlepszego !!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry